Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

20-08-2010,17:57
Gody_XXL_no1 Data inregistrarii: 30/11/2009 Mesaje: 0 Offline
am fost scos din clasament

as vrea sa stiu dc am fost scoasa din clasament dupa locul 4 nu mai sunt deloc desi am jucat non stop si acum ar trebui sa fiu cel putin pe locul2 iar in locul meu au intrat alti jucatori care acum au mai putine puncte decat aveam eu acum 2 saptamani, as vrea un raspuns concred si cat mai repede ca nu mi se pare corect aici sunt numai nereguli ce fel de site este asta? acum 3 zile am fost injurata timp de o ora timp in care am facut 43 de rapoarte si nu s-au luat masuri iar pt ca am cedat nervos si l-am facut prost pe cel care ma injura mi-ati dat 3 zile , asa ceva nu se poate am impresia ca sunteti foarte neseriosi. acesta este si motivul pt care nu am putut sa scriu de pe nik-ul meu cel despre care vb mai sus MIKI1717, l-am rugat pe GODY sa va scrie in locul meu. ASTEPT O REZOLVARE URGENTA altfel nu cred ca ve-ti mai avea jucatori pe site in ritmul asta cu atatea nereguli nu are rost sa mai jucam daca ne furati punctele si ne desconsiderati dupa ce am pierdut nopti intregi pe site

23-08-2010,21:33
admin Data inregistrarii: 30/11/-0001 Mesaje: 0 Offline
miki1717

Utilizatorul cu numele miki1717 a fost sanctionat deoarece el a initiat injuriile.

24-08-2010,19:32
Gody_XXL_no1 Data inregistrarii: 30/11/2009 Mesaje: 0 Offline
atat de nesimtiti sunteti adminilor?

am cerut explicatii de ce m-ati scos din top si voi va bate-ti joc i-mi vorbiti de injuraturi?
voi chiar vreti sa ajungem in instanta pt bataia asta de joc?
vreau un raspuns urgent la....DC M-ATI SCOS DIN TOP?

25-08-2010,09:55
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Un jucator sanctionat nu apare in clasament decat dupa ce expira sanctiunea.
Pentru limbajul folosit ai luat 3 zile de pauza. La urmatoarea abatere, contul tau va fi anulat.

Topic inchis.

Pagina 1 din 1
1