sal de ce nu pot sa intru in camere?s-au cand intru la mese imi apare camera goala,dar de multe ori imi da anuntz k sunt intro camera pt a putea juk in alta camera tb sa parasesc acea camera in kre ma aflu de-shi eu sunt ieshit.shi dc apar de doua ori la aceeashi camera?face-tzi ceva cu site-ul asta k nu mai merge deloc cum mergea k innainte.de cand cu mentenantza asta s-a strikt shi site-uri-le.face-tzi ceva cu site-ul asta va rog.va multzumesc pt intzelegere.
sal de ce nu pot sa intru in camere?s-au cand intru intr-o camera imi apare camera goala,dar de multe ori imi da anuntz k sunt intro camera pt a putea juk in alta camera tb sa parasesc acea camera in kre ma aflu de-shi eu sunt ieshit.shi dc apar de doua ori la aceeashi camera?face-tzi ceva cu site-ul asta k nu mai merge deloc cum mergea k innainte.de cand cu mentenantza asta s-a strikt shi site-uri-le.face-tzi ceva cu site-ul asta va rog.va multzumesc pt intzelegere.
De cand ati schimbat site-ul nu mai pot sa joc nimik. Intru pe site, ma loguez dau la joc, oricare, si cand vreau sa intru in sala imi apar cele cinci stelute care incarca si incarca, pana cand apare mesajul apasati tasta F5, si apoi iar cele 5 stelute, si tot asa chiar si o zi intreaga. Incerc de zile intregi sa joc si nu reusesc. Care este problema? Are vreo importanta ca acum am windows vista ? Sau problema este de la voi? Va rog HELP ME, caci imi doresc sa joc din nou, si chiar eram multumita de site-ul acesta pana acum... Multumesc anticipat!