Asa cum v-am semnalat in mesajele de la TABLE, dintr-o eroare a site-lui dvs., logarea-mi este imposibila , repetabilul motiv :PAROLA INCORECTA.Intrucat adresa de email pe care s-a confenctionat id-ul: DUNAREANCA, nu mai este valabila , aceasta adresa de email fiind dezactivata de multa vreme ( una_simpla_xyz@yahoo.com). Mentionez ca optiunea dvs ,pe setari date schimbarii adresei de email nu este functionala . Ati observat ca in situatia mea mai sunt si alti useri ( de pilda la Poker ) .De veti verifica adresa IP-ului , pot dovedi oricand ca sunt posesoarea id-ului :DUNAREANCA . Pe acest id mi-au ramas poze si alte date personale.Sunt dispusa sa-mi recuperez id-ul , din punctul zero , asa cum a fost conceput in anul 2009, perioada in care nu am avut nicio abatere pana in prezent. Asa cum unii useri respecta regulamentul site-lui , consider firesc se gasiti solutii la astfel de situatii neprevazute.Am rugamintea sa gasiti o alta solutie pentru a-mi recupera parola.Astept o reactie din partea dvs.,deoarece eroarea va apartine.
La fel intampin si eu aceeasi problema....si sunt intr-u totul de acord cu cele scrise de tine...Nu pot sa ma loghez cu nick-ul ce-l aveam inainte deoarece mi se spune mereu parola gresita. Nici adresa de email unde am facut acest ID nu mai e valabila situatie in care nu ramane nimic de facut? Eu spun ca daca cei ce administreaza acest site ar lua masuri....s-ar putea face cu siguranta ceva pt a nu pierde atat nick-urile cat si evident punctele acumulate...Astept si eu reactii din partea lor, pt ca cu siguranta nu suntem singurele in aceasta situatie...