Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

05-12-2007,16:13
dani33l Data inregistrarii: 06/11/2007 Mesaje: 0 Online
injuri aduse la adrsa jucatorilor

:( dc este atata indiferenta din partea adminilor?am anuntat un admin ca sunt injurat iar el imi spune sa folosesc R ,ei bine eu nu pot folosi acest R nu cunosc cauza dar chestia este ca nu il pot folosi.oare trebuie sa va rugam cu un buchet mare de flori sa se ia masuri impotriva celor care nu respecta bunele manieri?

05-12-2007,20:04
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Nu este indiferenta din partea noastra, doar ca luam masuri [U]numai in baza dovezilor[/U]. Folosind R (Raporteaza abuz), noi primim de la voi, pe langa scurta descriere problemei, si dovezile care sa ne confirme ceia ce raportati voi. In functie de gravitatea injuriilor se iau masuri.

Cum am mai raspuns zilele trecute si alor useri, "Toti jucatorii care injura sunt sanctionati in functie de gravitate conform regulamentului daca voi ii raportati. La masa de joc in partea dreapta jos, fiecare jucator are in dreptul lui un R (raporteaza abuz). Dati click pe R si se va deschide o fereastra in care descrieti pe scurt situatia. Apoi trimiteti. In chat-ul public din camera dati click pe numele jucatorului care injura si raportati abuzul.
Toate sesizarile sunt analizate de catre noi, asa ca folositi cu incredere aceasta functie.
Jucatorii impotriva carora am luat masuri ii puteti vedea chiar voi in pagina Jucatori Sanctionati: http://joci.ro/sanctiuni(1).html , iar in pagina de Regulament puteti vedea regulile dupa care sunt luate aceste masuri."

Este foarte important sa raportati userul imediat, cat sunteti la masa de joc, pentru ca daca iesiti si intrati si abia apoi raportati, nu mai primim dovezile. Altfel ramane cuvantul vostru impotriva cuvantului lui. Multumim pentru intelegere.

PS. Fereastra in care trebuie sa descrii abuzul se deschide separat, nu la masa de joc, poate din acest motiv nu o vezi. Daca ai intr-adevar probleme, descrie-ne situatia si contacteaza-ne.

05-12-2007,20:58
dani33l Data inregistrarii: 06/11/2007 Mesaje: 0 Online
ce este asa de greu de inteles?

nu pot folosi aceasta optiune,nu cunosc cauza dar nu o pot folosi,iar cand am anuntat acest abuz eram la masa,doar ca adminul a vrut sa scape de mine doar prin felul;apasa R si raporteaza abuzul,asta nu este rezolvare,incep sa inteleg ca le dati mana libera tuturor nesimtitilor sa faca ce vor.chiar imi pare rau ca nu va puteti intelege cu jucatori seriosi,dar at-ti putea face mai mult pt cei care respecta regulile,este simplu pt voi scrieti pe forum si doar atat nimic mai mult,iar in ce priveste lista selor sanctionati sunt prea putini sanctionati in proportie cu cei care incalca regulamentul,imi pare rau ca trebuie sa va zic dar cred ca veti ajunge la fel ca pe doizece(neogen)

05-12-2007,21:12
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Raporteaza Abuz (adica R-ul) la masa de joc il folosesti in felul urmator: click pe R din dreptul persoanei pe care vrei s-o raportezi. In momentul acela ti se deschide o alta fereastra in care scrie: "Va rugam completati datele privind abuzul pe care doriti sa il raportati." Descrieti abuzul in cateva cuvinte, completati codul din imaginea alaturata si apasati butonul Trimite. Va aparea apoi mesajul "Va multumim pentru abuzul raportat."
In tot acest timp, nu iesi de la masa de joc. Daca doresti poti juca in continuare. Completerea formularului prin care raportezi pe cineva nu iti afecteaza cu nimic jocul, e o actiune pe care o faci in paralel.

Si sa stii ca adminul nu a vrut sa scape de tine, el a respecat procedura. Ne pare rau ca esti nemultumit, dar daca nu inveti sa folosesti acel R, noi nu putem veifica daca spui adevarul sau nu.

Concret, la tine ce se intampla cand apesi R?

05-12-2007,21:17
idaho Data inregistrarii: 17/11/2007 Mesaje: 0 Offline

Recomandarea mea calduroasa este sa nu va mai ciondaniti, ci sa puneti mainile pe gramatica si ortografia limbii romane, caci aveti mari lacune. Amandoi!

Pagina 1 din 1
1