de ce nu verificati lista cu jocuri al jucatorilor din top? monika31 si nycu77 au doar jocuri "la culoare". si nu sant singurii...
Bine zis bravoooooooooo
iti mai intra si pe la mese si/ti rad in nas cat despre tine aida esti cam praf daca u zici ca ai citit regulamentul si crezi ca monocolorul este permis fara masa privata.Cat despre topicul tau banui ca esti chiar unul din acei avertizati astazi.Si app vezi ca se acorda 2000 de pkte daca inchizi cu jolly si stii unde sa/l pui .Si da ar fi corect cu masa privata dar nu cu 2 nickuri ale aceluiasi utilizator.
nu scrie in regulament ca ii OBLIGATORIU SA FACI MASA PVT LA MONOCOLOR,,,DACA EU FAC MASA ,,,CRED CA AM DREPTUL SA CER SA SE JOACE CUM VREAU EU,,,CE SPUNETI DOMNILOR ADMINI,....VA ROG SA-MI RASPUNDETI,,,MULTUMESC
ai dreptul sa ceri sa se joace cum vrei tu, dar fara incalcarea regulamentul in vigoare. http://joci.ro/regulament numai pentru ca un user creeaza o masa, nu inseamna ca poate ignora regulamentul site-ului.
Daca reusesti sa faci monocolor sau mozaic sau orice, fara sa anunti ca asta vrei sa faci sau sa impui regula asta, atunci e bine - de asta are si scorul mai mare, pentru ca e dificil de facut in conditii de fair-play.