Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

28-05-2008,17:50
bala_mik Data inregistrarii: 23/02/2008 Mesaje: 0 Online
mese private cica...

am o mare problema!sunt scoasa de la unele mese fara vreun motiv.intru si dupa cateva secunde sunt data afara. la fel dak fac un joc bun, dak inkid cu jolly sau dak inkid dupa doar cateva maini. ar trebui sa se joace la mese private cei cu alte reguli sau cei care nu vor sa fie deranjati! desi este scris in regulamet nu este respecata aceasta regula si nimeni nu face nimic...ar trebui sanctionati in vreun fel...

29-05-2008,08:50
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Asa este, cei care joaca dupa reguli proprii trebuie sa o faca la mese private. Daca nu se intampla asa, poti raporta jucatorul respectiv iar noi il vom sanctiona daca este cazul.

Insa pentru restul celor care fac masa, deci sunt gazda, nu putem impune nimic. Este dreptul lor sa aleaga cu cine joaca. Poate doresc doar jucatori cu rating asemanator cu al lor sau poate doresc, intre partide, sa elimine userii cu un limbaj necorespunzator.

Iti sugeram sa faci chiar tu o masa de joc pentru a evita situatiile in care esti dat afara fara un motiv real. Cat despre cei care procedeaza asa, sa stii ca vor ajuge, cu timpul, sa fie ocoliti.

13-06-2008,10:15
Tudor08 Data inregistrarii: 06/06/2008 Mesaje: 0 Online

Cum pot sa raportez pe cineva care ma dat afara pentruca nu am jucat "fara mic" daca el ma dat afara de la masa ? Ar trebui ca R de la raporteaza sa fie pus in camere si nu la mese.

07-07-2008,15:35
vladtz Data inregistrarii: 18/03/2008 Mesaje: 0 Online

Citat de la Tudor08:

Cum pot sa raportez pe cineva care ma dat afara pentruca nu am jucat "fara mic" daca el ma dat afara de la masa ? Ar trebui ca R de la raporteaza sa fie pus in camere si nu la mese.

Poti sa tii minte numele jucatorului??? Daca poti atunci dai click pe numele lui si dai raporteaza abuz (sau ceva de genul...eu nu am mai facut asa ceva dar stiu ca se poate). Exista modalitatea de a raporta pe cineva si in camere si la mese...trebuie doar sa fii atent la scrisul mic ;)

Pagina 1 din 1
1