Bai cumetre care esti admin sau ce dq sunteti aici astia smecheri. Mia picat netu pt vreo 10 secunde timp in care eram intro camera la remy etalat (Camera Alba). DUp-aia na mai merg sa intru in nici o camera din remy etalat. ZIce ca "Te afli deja intro camera la acest joc" sau cv de genu asta.... Ziceti-mi si mie ce sa fac??
de mai bine de o saptamana nu mai pot juca rummy etalat pentru o eroare. ultima data cand am jucat a ramas blocat...iar acum cand incerc sa intru intr-o camera imi spune k iau deja parte la una. imi poate spune cineva cum pot remedia? (am trimis un mail la [email]jociro@yahoo.com....insa[/email] pana acum n-am primit nici un raspuns)
de mai bine de o saptamana nu mai pot juca rummy etalat pentru o eroare. ultima data cand am jucat a ramas blocat...iar acum cand incerc sa intru intr-o camera imi spune k iau deja parte la una. imi poate spune cineva cum pot remedia? (am trimis un mail la [email
aceasi problema o am si eu :|
se pare k la mine "povestea" a avut un final fericit. am instalat ie8...si in scurt timp am reusit sa intru unde am dorit. din cate am inteles si daca folositi mozilla puteti avea neplaceri. eu pana in momentul de fata folosind ie8 nu am mai intampinat probleme..grave(pt k se mai intampla sa fi blocat la o masa...insa doar pt un joc)