pe orice joc intru, sta pret de cateva minute, dupa care imi zice, eroare conexiune server, d c??????:(:(:confused:
Din cate imi amintesc se anuntase ca site-ul a avut ieri niste update-uri . E posibil ca tu sa fi nimerit in perioada aceea. Sau site-ul sa fi fost deconectat de la server. Sau conectia ta la net sa fie cazuta sau slaba.
daca nu mai am puncte la septica ce fac nu
mai pot juca?
Exista butonul de "regenerare" in cazul in care nu mai ai suficiente puncte pt a juca.
Pt cei care nu reusesc sa intre in camerele de joc, cunoastem problema si lucram la remedierea ei (problema extsta doar pe browser-ul Internet Explorer), pana atunci insa va sfatuim sa folositi browser-ul Firefox.
Daca esti nou pe site iti recomandam sa vizitezi mai intai pagina noastra de Ajutor: http://joci.ro/ajutor.html. Vei gasi acolo raspuns la intrebarea ta, precum si o serie de sfaturi foarte utile: cum sa previi furtul de puncte din contul tau prin securizarea lui, cum sa raportezi un jucator care nu are un comportament civilizat etc.
Daca ai urmat toate sfaturile de acolo si tot intampini probleme si nu poti juca, contacteaza-ne la suport pe Yahoo Messenger la id-ul [email
nu mai pot sa joc cum fac sa reiau jou?