Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

03-12-2008,17:05
amali Data inregistrarii: 20/03/2008 Mesaje: 0 Online
nu pot sa joc

nu stiu ce se intampla,ma scoate afara f.des de la masa,pierd punctesi nu-mi convine,vreau sa joc rummy.si inca ceva;candvreau sa intru intr-o camera imi apare eroarea;;Nu s-a reusit conexiunea la server. Faceti ceva .Va multumesc. De 2 saptamani am problema asta

03-12-2008,18:49
WiloX Data inregistrarii: 05/11/2008 Mesaje: 0 Online

si eu am aceeasi problema, am si java si flash player instalat verisunea pe care mio recomanda acolo, blochez pop up blocker si nu merge sa ma conectez...eroare..apasa f5 pt a incerca din nou cam asa ceva, e enervant ! stiti care e problema?

19-12-2008,14:59
nikoleta Data inregistrarii: 24/01/2008 Mesaje: 0 Online

nu stiu de ce nu ma lasa sa ma joc nu imi da voie sa intru in nici o camera
va rog sa ma ajutati careva

19-12-2008,15:20
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Pentru a putea juca fiti siguri ca ati incerat urmatoarele:

- dezactivati pop-up blocker-ul
- fiti sigur ca aveti instalata ultima versiune de Adobe Flash Player
- fiti sigur ca dumneavoastra sau firma de la care aveti internet nu sunteti in spatele unui Firewall.
- se intampla ca Yahoo Messenger sa interactioneze neplacut cu aplicatiile Flash care ruleaza pe un calculator generand erori (nu se vede imaginea completa a unei mese de joc, apare "dunga neagra/alba" etc.). Site-ul nostru nu este singurul care intampina aceasta problema, de aceea restartati Messenger-ul si site-ul Joci.ro.

Cel mai adesea nu se poate intra in camere din cauza ca nu aveti ultima versiune de Adobe Flash player. Probabil acesta este si cazul tau. Downloadeaza-l de aici: http://get.adobe.com/flashplayer/

Pagina 1 din 1
1