Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

19-03-2008,07:26
pinicu Data inregistrarii: 13/03/2008 Mesaje: 0 Online
o sugestie

e bun site-ul imi place ,numai ca as vrea masa de remi sa mi se vada mai mare piesele eventual nu de alta ca vad bine dar obosesti repede.Si daca vrea adm. sa ia in considerare citeva sugestii la reg.Daca cineva inchide pe tabla la etalat sa fie punctat ca atare mai ales daca inchide cu jolyy, se face mai greu jocu da merita sa risti.Jucatorii sa poata asa cum gazda face timtul,sa faca si o miza nustiu cum de doua ori sau de trei ori valoarea puntelor in asa fel incat sa se trieze putin valoarea juc.sau nustiu cum ca nui normal sa intre la masa unu cu puncte putine cu unu care are sute de mii.si inca cava unde se opresc punctele astea faceti un concurs in care cei mai buni sa joace pe ele .Totusi iti trebuie o motivatie sa joci.Oricum bravo e un site misto.

19-03-2008,09:52
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Multumim pentru aprecieri. Momentan la jocul de Rummy nu se pot aduce modificari, tocmai am facut. Odata cu lansarea Rummy v2 jocul a fost imbunatatit si nu mai are bug-uri ca prima versiune. Cat despre stilurile diferite de joc, ele exista, doar sunt 3 versiuni: Rummy Romanesc, Etalat si pe Tabla. Daca doresti provocari incearca sa joci pe tabla Bicolor sau Monocolor.

Competitiile sunt de asemenea in atentia noastra, ele vor fi prezente la noi pe site pe viitor.

19-03-2008,15:31
pinicu Data inregistrarii: 13/03/2008 Mesaje: 0 Online
pe tabla

Eu am inchis de cateva ori pe tabla deci am asteptat si ultima carte apoi am etalat si cu ultima am inchis nu? dupa mone e f.corect dar uni mi-au zis ca n-ar fi nu inteleg de ce cand jocul ma punctat.Merci!!!

Pagina 1 din 1
1