Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

22-06-2008,07:37
fara_monitor Data inregistrarii: 28/01/2008 Mesaje: 0 Offline
opinii

va rog din suflet numi anulati fara monitor jucam eu si copii de 8 luni aproape non stop am primit si bonus de la dmv e adevarat ca mai gresc eu nu ceilati care joaca din familie dar multi ne provoaca poate special si de multe ori eu mai gresesc dar am muncit multe ore sa ajungem aici si nu vreau poate din vina mea sa suporte copiii care joaca foarte multe ore dar eu am gresit doar la jocul de pokar nici decum la rumi acolo te provoaca foarte multi jucatori si e mai greu sa suporti va multumesc mult

24-06-2008,10:43
Tiffish Data inregistrarii: 18/04/2008 Mesaje: 0 Online

Citat de la fara_monitor:

va rog din suflet numi anulati fara monitor jucam eu si copii de 8 luni aproape non stop am primit si bonus de la dmv e adevarat ca mai gresc eu nu ceilati care joaca din familie dar multi ne provoaca poate special si de multe ori eu mai gresesc dar am muncit multe ore sa ajungem aici si nu vreau poate din vina mea sa suporte copiii care joaca foarte multe ore dar eu am gresit doar la jocul de pokar nici decum la rumi acolo te provoaca foarte multi jucatori si e mai greu sa suporti va multumesc mult

Intr-o zi am intrat special sa joc cu tine pt. ca vazusem ce punctaj mare si ai zis ca nu joci decat in 2. M-as fi asteptat la asa ceva de la un incepator, nu de la unul care are 6 milioane de puncte. Daca ai cu adevarat valoare, joaca si in 3 sau 4. Am dreptate?

Pagina 1 din 1
1