Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

31-10-2014,19:34
Mim01 Data inregistrarii: 29/06/2011 Mesaje: 37 Online
salutare pt toata echipa joci ro

este ultima zi din luna in care mi ati anulat nik shoara05 motivele de voi stiute .v am scris in fiecare zi nici un raspuns nu ati binevoit sa imi dati .se vede si demonstrati noua echipa de admini voi raspundeti la cn va convine si cui va convine sa o faceti de sunteti cei de la butoane,eu astept inca ceva timp poate binevoiti sa imi raspundeti dc mi ati anulat nik shoara05 mentionez nici la juc sanctionati nu am fost si nici nu vreti sa mi dati un raspuns.sigur sunt daca o sa scriu de saptamna viitoare in contradictoriu pt domniile voastre veti citi si veti anula ca daca se scrie mai putin ortodox arde si nu va place si atunci anulati dati motivul jignire la adresa echipei joci ro .echipa joci ro este onesta cinstita ca are  butoanele  si ia masuri numai cand doreste?eu sper sa imi dati un raspuns asa amiabil sa demonstrati ca sunteti omeni de calitate .la revedere si va multumesc.daca nu imi veti raspunde o veti face dar in alt stil  cel de la jucatori sanctionati si veti spune ca v am jignit ,acuma ca va vb frumos nu puteti citi?

Pagina 1 din 1
1