Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

18-04-2008,19:38
the_solitaire13 Data inregistrarii: 30/01/2008 Mesaje: 0 Offline
sistemul de punctaj

Sal domnilor ! cu acest sistem de punctaj vom ajunge ca la table,adica multi o sa caste gura !normal ca de acum inainte nu-mi convine sa joc cu unu care are punctaj inferior !sitemul ce a fost e mai omenesc --sau daca chiar vreti sa faceti schimbari atunci introduceti sistemul propue de LUPUL-CEL-RAU modificarile mele ___adica si sistemul reghun !

18-04-2008,20:45
pretendentul Data inregistrarii: 22/10/2007 Mesaje: 0 Online
"operatzie reushita??"

daca itzi vopseshti mashina nu inseamna ca ai mashina noua,..,s'a schimbat modalitatea de punctaj dar,fiecare ishi tzine punctele...m'i se pare absurd.daca tot vrem sa facem ceva bun de ca sa nu facem in intregime...dupa ce timp de cateva luni bune ne'am"ingrashat"cat de mult s'a putut cu puncte ,acum...acum privim in urma la cei care ishi deschid conturile shi se "chinuie"sa creasca shi ei...eu zic:"sistem de punctaj nou,punctaj nou pt.totzi jucatorii"....shi pana la urma noul punctaj nu a schimbat nimic,tot cine pierde mai mult timp jucand cashtiga mai mult...ma contrazice cineva???sper sa ma inshel....

19-04-2008,00:54
neoh Data inregistrarii: 26/11/2007 Mesaje: 0 Online

Ar fi corect sa se reseteze la toti daca se face alt punctaj dar mie tot nu imi place punctajul actual. Imi pare rau dar nu imi place si nu cred k sunt singurul care zice asta. Sa se lase asa cum este si gata.

19-04-2008,01:52
witch Data inregistrarii: 11/11/2007 Mesaje: 0 Offline
...

O propunere am si eu: daca tot ati devalorizat piesele acestui joc, schimbati si numele, pentru ca nu mai are nici o sfaraiala si nici legatura cu jocul de rummy. Cred ca "bambilici" ar fi cel mai potrivit.
Sunt o gramada de probleme pe site, dar va grabiti sa "aranjati" aspectele puerile si inutile... Pe cine deranja faptul ca o piesa valora 5, 10, 25 sau 50 de puncte (dupa caz)??? Unde e logica acestei stupide malformari a unui joc?
Nu... Doar retoric aberez... Evident ca o minte luminata si mult superioara capacitatii mele de perceptie, a considerat imperios necesara aceasta inteligenta corectie.
Ma recunosc invinsa. Voi intra aproape deloc pe acest site.

19-04-2008,02:01
neoh Data inregistrarii: 26/11/2007 Mesaje: 0 Online

Citat de la witch:

O propunere am si eu: daca tot ati devalorizat piesele acestui joc, schimbati si numele, pentru ca nu mai are nici o sfaraiala si nici legatura cu jocul de rummy. Cred ca "bambilici" ar fi cel mai potrivit.
Sunt o gramada de probleme pe site, dar va grabiti sa "aranjati" aspectele puerile si inutile... Pe cine deranja faptul ca o piesa valora 5, 10, 25 sau 50 de puncte (dupa caz)??? Unde e logica acestei stupide malformari a unui joc?
Nu... Doar retoric aberez... Evident ca o minte luminata si mult superioara capacitatii mele de perceptie, a considerat imperios necesara aceasta inteligenta corectie.
Ma recunosc invinsa. Voi intra aproape deloc pe acest site.

Din pacate pt ei ai dreptate k din cauza asta vor parasi siteul asta foarte multi useri nu pt k s-ar bate pt puncte ci pt k nu se joaca remi ci.........Eu asta vreau sa joc cu punctele care se joaca in toata tara k daca vroaiati sa faceti alte reguli faceati si alta camera cu regulile astea intai si vedeati cine intra sa joace si dupa asta bagati cum ati facut si inainte cu schimbarea cealalta. Cred k asa era corect.

Pagina 1 din 1
1