ANCA tu se vede cata rautate este la tine si faci afirmatii nefondate.eu am avut un nik in2011 cu shoara01 anulat si atunci fara sa fiu la jucatori sanctionati.iar acuma la fel .daca era sa cer cuiva puncte sau aveam nik clone nu trebuia sa fiu la jucatori sanctionati si motivul anulari?in fine rautatea ta face sa spui aberatii.bafta sa ai si daca echipa joci ro este onesta sa imi dea motivele anulari si eu atunci am puterea sa recunosc daca am gresit cu ceva.
asculta un singur lucru.nu este interesant nikul dar anularea fara motiv asta ma deranjeaza.si daca tu esti o persoana care le stie pe toate te invit sa facem un campionat de rummy sa vedem daca eu am nevoie de puncte cedate de cineva.dar in general bagatorii de seama si rautaciosilor le place sa se bage in seama dupa nik clona cum esti tu
si nu te inteleg sincer dc iti place sa faci afirmati ernoate?eu sa cersesc puncte la jocul de rummydaca tu imi dai un nik sau pe cineva la care am apelat eu la joc nesportiv te felicit si iti doresc sa devi admin de sait onest precum cei ce administreaza acest sait.eu nevoie de puncte la rummy nu am si nici o data nu am scris cuiva sa faca joc nesportiv in fine tu in rautatea ta spui pentru a intra in spectacol,ps eu vreau decat sa raspunda admini corect dc au anulat si nu s la jucatori sanctionati?asta pt cultura dv domna sau domnul anca
:))))))))))))))))))) ce mai domnule ... ramanem anulati :)))))) oricum principalul motiv ptr care esti anulat este ca ai jucat intr-o retea de clone :) partea cu jocul nesportiv :))))) este doar un bonus( si sunt cel putin 3 jucatoare cu care ai jucat nesportiv na ca ti-o zic si pe asta- sa citez unul din privatele tale ? :)) hai ma ajuti sa fac 26/27 000 000 fiindca imi este lene sa stau sa muncesc sa fac puncte si vreau sa il intrec pe " ghici cine" fiindca era cu un loc inaintea ta :))))nu o sa it spun i exact fiindca asa vrea muschiul meu :))) ) :)))) dar fiind deja anulat nu mai au rost sa verifice ei .
tu insemna ca nu cunosti sensul cuvantului dialog?eu daca vroiam sa intrec pe cineva jucam si faceam punctele singur fara ajutor ul de care insinuiezi tu in fine nu vreau sa intru in polemica cu tn nu are sens.dar sa tii minte un lucru joc nesportiv nu imi place sa fac
multi spun ca au fost anulati cu sau fara rezonabil motiv ...si mai stim ca esti bun la rummy , ca sunt putini care te bat dar domnule :))) hai in mandria ta recunoaste ca mori de ciuda ca te-au anulat si nu ma bag in seama aiurea ci in cunostintade cauza ;) si nu este clona nickul acesta ( daca observi este facut din 2009 ) si in legatura cu faptul ca nu esti trecut in lista sanctionatilor stai lin ,nu esti singurul netrecut acolo sau te linisteai daca te vedeai pe lista aceea ? uite cam asa arata sanctiunea ta invizibila :
shoara05 Sanctiune: anulare cont, 22.10.2014
Motiv: retea de clone
inca ceva retea de clone inseamna ai ai mai multe nik?dar la mn care este reteaua de clone autostiiitorule?