Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

17-01-2008,04:57
RENATO76 Data inregistrarii: 18/11/2007 Mesaje: 0 Offline
un nou rummy etalat...

as dori...un nou rummy alte reguli...ptr ca multi nu stiu ce e rummy etalat...se grabesc sa inchida confundandu.l cu rummy inchis pe tabla...mi.e imi place sa etalaez cat mai mult...de asta se numeste rummy etalat...din cauza multor jucatori nu pot...ei fac cate 4 formatii pe tabla se coboara sa lasa la 1 sau doua pietre si gata au jucat etalat...pfff aste e bataie de joc...propun: cand se joaca in 4 jucatori...coborare 45p.si o etalare de minim 115p ptr.a te duce spre inchidere...fara punctele astea sa nu poti inchide...cand se joaca in 3 jucatori...coborare 45p.si o etalare de 165p ptr.a te duce spre inchidere...cand se joaca in 2 jucatori coborare de 45p. si o etalare de 215p. ptr. a te duce si ave.a voie sa inchizi...in momentul in care vrei sa inchizi sa iti arate ...nu poti inchide ptr ca nu ai minimul etalat...eee si atunci se vad adevaratii jucatori de rummy etalat...nu pandari si care stau la tira...se fac pietrelele vine 3 formatii din prima mai trag o piesa a facut 4 formatii si coboara tot si au jucat etalat...asta nu e etalat... e rummy jucat in bulangereala...eu zic ca e misto ideea cu minimul de puncte etalate ptr a te duce spre inchis...daca din greseala nu ai punctele necesare ramai cu cate ai etalat...dar nu poti inchide...indiferent ca esti si cu joli pe liber...o zi buna...

17-01-2008,08:05
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Am sa iti dau acelasi raspuns ca in topicul "joc imoral":
"Din pacate nu se pot schimba regulile unui joc doar pentru ca unii joaca "diferit" fata de majoritatea. Fiecare jucator adopta o anumita strategie pentru a castiga, in definitiv acesta este scopul jocului. Este adevarat ca jocul e mai frumos si se poate castiga mai mult daca se etaleaza mai multe formatii. Practic acesta a fost motivul pentru care s-a facut joc separat de Rummy Etalat: pentru cei care vor sa etaleze ori sa rupa cat mai mult. Dar nu putem sa impunem noi limitele."

PS. Nu mai deschide topicuri noi daca postarea ta se incadreaza intr-unul deja existent: "Propuneri si Sugestii Rummy". Multumim.

17-01-2008,20:41
nu ati inteles...

deci ramane rummy etalat...dar sa mai face unul cu noile reguli...ce e asa greu de inteles...si cine vrea joaca rummy etalat in bulangereala...asa cum se joaca pana acum si cine vrea joaca rummy etalat pe bune ,nu mascari ce fac alti jucatori care se cred ca stiu etalat...nu e greu deloc...cum inainte era numai rummy etalat si inchis pe tabla...si dupa ati facut etalat...asa se poate face si chestia asta...va rog face.ti sa fie bine ptr toti...multumesc mult...

18-01-2008,08:02
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Renato, am inteles foarte bine, dar avem deja 3 versiuni de Rummy, nu se mai poate face una care este [U]aproape la fel cu alta[/U].

Probabil ca stii, sunt jucatori care vin cu reguli in plus la joc si isi fac masa privata invitand jucatori care doresc sa joace la fel ca ei. De ce nu procedezi si tu in acelasi mod? Fa o masa privata si cadeti de comun acord cu regulile. Suntem siguri ca mai sunt jucatori care, la fel ca si tine, doresc sa etaleze cat mai mult.

Speram ca ai inteles si opinia noastra. Spor la joc!

18-01-2008,11:36
am inteles foarte bine...

sant 3 variante de rummy etalat...da una e o panarama...cea care poti sa inchizi pe tabla si sa si etalezi..aia trebuie sa dispara...ca daca vrei sa inchizi pe tabla poti juca rummy inchis pe tabla...am jucat rummy etalat dupa ideea mea cu jucatori au fost incantati..dar e greu sa fim atenti la fiecare in parte ce puncte etaleaza si cand are voie sa mearga spre inchidere...in fine daca venea unu nu stiu cu ce prostie o valida.ti...asta este...o zi buna...sper ca o sa va mai ganditi cu timpul..si sper ca o sa dispara prostia aia de rummy etalat si inchis pe tabla o varianta aiurea rau...:rolleyes:

Pagina 1 din 1
1