Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

10-01-2008,18:37
viviana Data inregistrarii: 09/12/2007 Mesaje: 0 Online
vreau o lamurire

De cand joc remy si asta nu de putzin timp,stiu ca atunci cand joci mozaic,tb sa ai primele si ultimile pietre diferite.Astazi am jucat cu demoxl si el a inchis la mozaic,dar decat primele erau diferite,iar ultimile patru erau chiar asa...11 negru,12 albastru 13 rosu,1 negru.Acum vreau sa stiu cum potzi sa inchizi in asa fel?Dv ati jucat vreodata in felul asta,sau nu cunoasteti regulamentul acestui joc,sau suntetzi prea tineri...voi care ati creeat acest site.Astept un rasp...asta daca nu cer prea mult.In felul asta este foarte usor sa joci mozaic si sa nu mai spuneti niciodata ca este greu...:p

11-01-2008,07:23
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Asa cum am mai raspuns si altora in topicuri mai vechi, Rummy romanesc este un joc care cunoaste multe variatiuni de joc si nu vom putea multumi probabil niciodata pe absolut toata lumea. Unii cer sa se poata inchida cu "culoare", altii cu "duble", altii vor sa introducem optiunea "munte" etc. Si fiecare sustine ca regulile stiute de ei sunt cele corecte, lucru normal daca ei au "crescut" cu acele reguli.

Regulile actuale de pe site sunt singurele "oficiale" gasite de noi pe internet si ele spun ca este corect sa inchizi cu primele 4 pietre diferite. Daca ai gasit tu alte reguli te rugam sa ne trimiti si noua link-ul. Oricum, exista un topic aici, "Propuneri si Sugestii Rummy", in care ne poti scrie varianta cunoscuta de tine. Am sugerat tuturor celor care stiu alte variante sa le posteze acolo sau sa ne trimita e-mail. Pe viitor, poate vom mai dezvolta o versiune de Rummy care sa multumeasca pe cat mai multa lume.

PS.Te rugam nu mai deschide topic-uri noi daca postarea ta se incadreaza intr-un topic deja existent pe site: "Bug-uri si Nemultumiri Rummy". Contravine regulamentului site-ului.

Pagina 1 din 1
1