Puteti sa imi suspendati contul chiar nu ma mai intereseaza . Este inadmisibil ca din cauza site-ului sa pierd eu puncte . Daca nu sunteti in stare sa aveti grija de el nu inteleg de ce trebuie sa platesc eu si altii fiindca nu sunt un caz izolat pentru incompetenta voastra . Netul este cel mai bun care se gaseste la ora actuala, nu fac absolut nimic cand joc whist ( messenger, facebook, winamp, filme etc) deci care este motivul? Site-ul ... pe bune acum. De 2 zile mi se intampla faza aia cand vreau sa dau carte jos mi se blocheaza si nu pot sa dau carte . Asta inseamna -440 de puncte si uite asa am pierdut puncte importante . Va salut
Daca site-ul s-ar bloca, nimeni n-ar mai putea sa mai scrie la masa la care te blochezi. Problema se afla la reconectarea la server dupa deconectare - si se lucreaza la asta. Acesta este motivul pentru care Rentz este inca in Beta.
Cum nu se puteau testa erorile ce tin de online fara sa punem jocul online, ne aflam in acest punct. Jocul va fi scos din Beta odata ce problemele vor fi rezolvate.
Buna ziua,
Am observat ca s-a anulat atat contul meu cat si al prietenului, motivul fiind clona la masa.Nu e vorba de clona la masa ci de o retea wireless in acelasi apartament, daca observati nu avem toate jocurile impreuna si el are mult mai putine jocuri decat mine.
Va rog sa remediati problema sau cel putin astept un raspuns.Mi se pare aiurea ca doi oameni care stau in aceeasi casa sa nu poate juca impreuna.
Userele sunt Ibitzik si ibi_nebunu
Puteti sa imi suspendati contul chiar nu ma mai intereseaza . Este inadmisibil ca din cauza site-ului sa pierd eu puncte . Daca nu sunteti in stare sa aveti grija de el nu inteleg de ce trebuie sa platesc eu si altii fiindca nu sunt un caz izolat pentru incompetenta voastra . Netul este cel mai bun care se gaseste la ora actuala, nu fac absolut nimic cand joc whist ( messenger, facebook, winamp, filme etc) deci care este motivul? Site-ul ... pe bune acum. De 2 zile mi se intampla faza aia cand vreau sa dau carte jos mi se blocheaza si nu pot sa dau carte . Asta inseamna -440 de puncte si uite asa am pierdut puncte importante . Va salut
salut...poti sa ma ajuti la o problema.cand dau sa joc orice joc...nu ma lasa sa incep imi apare o eroare ceva de genu s5:sau j5;unedefinend