Am si eu o intrebare va rog..Vreau sa creez o masa de joc in oricare camera de joc si cand dau sa creez masa imi apare ..PAROLA ESTE GRESITA LA ACEASTA MASA PRIVATA...Daca eu imi creez masa cui' sa cer parola , Va rog din suflet sa ma lamuriti.O zi linistita tuturora si o primavara minunata va doresc.
Am si eu o intrebare va rog..Vreau sa creez o masa de joc in oricare camera de joc si cand dau sa creez masa imi apare ..PAROLA ESTE GRESITA LA ACEASTA MASA PRIVATA...Daca eu imi creez masa cui' sa cer parola , Va rog din suflet sa ma lamuriti.O zi linistita tuturora si o primavara minunata va doresc.
Oare dupa cate zile primesc si eu un raspuns!!!???
Cand a aparut aceasta problema? Vad ca ai cont vechi, deci presupun ca inainte nu exista problema.
Incearca sa golesti toata istoria browserului de pe care joci sau sa schimbi browser-ul.
pentru Firefox: Options -> Privacy -> clear your recent history (link albastru)
Anunta-ma daca s-a rezolvat problema.
Cand a aparut aceasta problema? Vad ca ai cont vechi, deci presupun ca inainte nu exista problema.
Incearca sa golesti toata istoria browserului de pe care joci sau sa schimbi browser-ul.
pentru Firefox: Options -> Privacy -> clear your recent history (link albastru)
Anunta-ma daca s-a rezolvat problema.
Buna Ziua! Problema blokarii a aparut aproximativ in urma cu un an ,cand mi-am facut alt user ptr a juca .. inainte jucam pe EX ..acum joc pe mozzila firefox.. la celelalte nikuri le pot crea masa , asta-i mai al drq nu merge deloc . cik' ai fost ignorat de gazda cand intru sa joc yamms .. si in celelalte camere imi cere parola de la masa cu toaTE ca eu vreau sa o fac.Daca nui' de la voi restrictia il las asa , nu stiam de ce am fost ignorat.Multumesc ptr raspuns.