de ce am fost suspendat 3 zile pentru ca l-am facut prost pe unu care a ars tot meciul la whist?? si nici macar sa primesc avertisment?? si m-ati scos si din joc si am pierdut puncte??
Buna ziua. Mi-ati dat SUSPENDARE3 zile la _DESTIN_, ce sa fac cu "animalul botezat" de savenii_58, v-am scris il am la ignor cu toate nik lui, savenii_58, sensibilul, p58vs37c.In pvt nu ma mai poate deranja, dar il apuca DAMBLAUA pe chatul mare.Asta nu-i HARTUIRE, cand cineva in ce camera te vede, se ia de tine.Multumesc
Am userul Inf_init si eram in prv cu cineva ... la un moment dat in timpul conversatiei mi-a aparut avertisment cum ca injurasem... in fine.... m-am trezit SUSPENDAT 3 zile desi nu injurasem.... am scris la adresa de contact al siteului dar nu mi-a raspuns nimeni... acu ca am putut reintra astept si eu un raspuns de la admini!!! ce se intampla???? de ce suspendati oamenii degeaba???? si cine e incompetentul care a facut filtrul de cuvinte care suspenda automat? daca scriu conCURs sunt suspendat? si de ce?