Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

30-10-2008,07:18
ginaa_19 Data inregistrarii: 04/05/2008 Mesaje: 0 Offline
Nemultumiri legate de sanctiuni

m-ati lasat sa ajung pina la un milion si l-ati inchis
daca platesti 4 abonamente si ai 4 ip-uri cite conturi poti sa ai? am 2 copii care joaca si mi l-ati inchis pe al meu de ce nu le inchideti pe toate ;
cei care sint in piramida cistiga seara de seara de ordinul miilioanelor, ceva este necurat ;jucam ca prostii pe acest site nu luati masuri in spiritul faptelor; a sterge contul inseamna a nu mai intra pe site

30-10-2008,08:53
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Contul ti-a fost anulat pentru joc nesportiv, ai transferat cca. 500.000 puncte de la userul zazudei in data de 28.10.2008 intre orele 09:59 si 10:02. Regulamentul nostru interzice acest lucru tocmai pentru ca cei care ajung in top sa ajunga pe merit, si nu cu puncte cumparate sau transferate de la altii.

"Vanzarea si transferul de puncte

Este interzisa vanzarea/transferul/"donarea" sau cumpararea/"primirea" de puncte. Aceste lucruri se pedepsesc cu anularea contului. Un cont trebuie sa reflecte corect valoarea jucatorului, asadar cei care acumuleaza punctele altfel decat prin joc corect, vor avea contul anulat." (Regulament Joci.ro)

Inregistrarea unui user pe acest site presupune si ca acesta este de acord cu Regulamentul si Termenii si Conditiile de aici. Deci nu putem face exceptie de la regulament pentru tine. Sfatul nostru este sa citesti regulamentul, asa vei sti exact care sunt cele cateva reguli care trebuie respectate. Multumim pentru intelegere.

Pagina 1 din 1
1