Sal.Am si eu o problema de cateva zile.Nu pot intra efectiv pe site joci.ro.Am incercat cu diverse browsere dar nu imi merge.Am instalat din nou windosu si la fel este.Care este problema?
Aceasi problema o am si eu.....Am internet de la Ilink (destul de bun, zic eu -30 Mb/s) si anainte era ok conexiunea.Dupa ce a fost site-ul inchis pentru modificari, nu am reusit sa prind conexiunea decat 1 -2 ori, pur si simplu nu gaseste site-ul, indiferent ce browser folosesc.Ciudatenia este ca am si un stick de internet de la RDS (cu o viteza mult mai mica) cu care - culmea - reusesc sa ma conectez mereu.Ce se intampla ? trebuiesc aduse ceva modificari ? si daca da - UNDE ?
In cazul end-user-ilor : the majority of DNS problems arise from either bad configuration entries or the local computer’s DNS storage requiring flushing. Independent of the type of operating system, many home computer users will input the DNS Server for their respective Internet Service Provider (ISP) incorrectly resulting in a failed Internet connection. Each ISP will have a slightly different configuration process; however, the IP address of the DNS server for your home network to use will be provided on registration for service. Many times the ISP will use the address for their actual DNS server, where others it will be the same as the Gateway IP for the service (also the IP address of the router).
Din descrierea oferita, adminul a ajuns la concluzia ca trebuie sa golesti lista de DNS-uri din computer. Aceasta se face astfel:
1. Apasa butonul "Start" de pe desktop si apasa pe Run...
2. Iti va aparea o fereastra mica in care vei tasta "cmd" apoi apasa Enter sau butonul "OK"
3. In linia de comanda, in fereastra cu fundal negru ce va aparea, tasteaza "ipconfig /flushdns" (cu spatiu inainte de / ) si apasa apoi Enter
Dupa cateva momente Windows va afisa un mesaj in genul “Successfully flushed the DNS Resolver Cache.” Inchide feareastra de comanda (x in colt dreapta sus) si vezi cum functioneaza cu Ilink.
Daca doresti mai multe informatii despre acest procedeu, gasesti aici: http://www.tech-faq.com/how-to-flush-dns.html sau cauta pe Google "cum dau flush la DNS" daca vrei explicatii in limba romana