Salut , fratele meu si-a creat cont pe joci.ro cu o saptamana si ceva aproape doua in urma si nici pana acum nu a primit mail-ul de activare ( a verificat si la spam ) , numele lui de utilizator este melcuRHV , daca un admin poate face ceva as fi recunoscator. Va rog sa ma scuzati daca am postat intr-o sectiune gresita. Stima .
buna, am o problema : de fiecar data cand intru pe site eu ma loghez iar daca vreau sa raspund la un joc de la timp liber trebuie sa ma loghez iar, de ce? nu ar trebui sa raman logata de prima data? va rog sa-mi raspundeti cat de repede !:(
Si mie mi se intampla acelasi lucru.Credeam ca gresesc eu cu ceva.
Salut , fratele meu si-a creat cont pe joci.ro cu o saptamana si ceva aproape doua in urma si nici pana acum nu a primit mail-ul de activare ( a verificat si la spam ) , numele lui de utilizator este melcuRHV , daca un admin poate face ceva as fi recunoscator. Va rog sa ma scuzati daca am postat intr-o sectiune gresita. Stima .
Numele de utilizator nu exista in baza de date. Creaza un cont nou cu celeasi date.
[QUOTE=adelus_plush;42792]buna, am o problema : de fiecar data cand intru pe site eu ma loghez iar daca vreau sa raspund la un joc de la timp liber trebuie sa ma loghez iar, de ce? nu ar trebui sa raman logata de prima data? va rog sa-mi raspundeti cat de repede !:(
am o mare nemultumire in legatura cu functionalitatea site-ului d.voastra.cand ma astept mai putin se blocheaza(ce?)in timpul jocului,sau imi da eroare de logare sau alte neplaceri.va tot rog de 2 zile prin mesaje catre adresa de contact pe care o aveti sa remediati situatia,nu-mi raspunde nimeni iar situatia este in continuare aceeasi.Pacat