asteptati mult si bine,se pare ca toti adm sunt ocupati rau de tot:D:p.le-am trimis si eu nenumarate e-mail-uri dar degaba,nu sunt capabili sa se ocupe cu problemele majore ale site-lui,voi mai vreti sa va dea un raspuns cum va schimbati nick-ul?:))hai ca sunteti comici:Pnu ii mai deranjati atat ca se supara si va dai 3 zile suspendare sau anulare cont.eu acum ma astept la asa ceva:D.:)
Cum Pot Sa Im Sterg Contul? Am Cautat In Tot Site'ul Si Nu Am Gasit. Macar Se Poate Sterge Contul? Sa Ne Raspunda Un Admin Ca Am Vazut Ca Mai Multi Vor Sa Stearga Conturile. Macar Asa Din Bun Simt. Multumesc....
Conturile nu se pot sterge decat de catre administratorii site-ului.
Poate acest raspuns nu este pe placul tau, dar aminteste-ti ca, in momentul cand te-ai inscris pe site, ai acceptat Termenii si Conditiile acestuia.
Conturile nu se pot sterge decat de catre administratorii site-ului.
Poate acest raspuns nu este pe placul tau, dar aminteste-ti ca, in momentul cand te-ai inscris pe site, ai acceptat Termenii si Conditiile acestuia.
vai d-le adm Hiroe sau ce esti,de ce mi-ai sters mesajul?ce limbaj am avut?daca citesti putin mai sus TicTac a scris aceeasi chestie"batut in cap". M-ati dezamagit total,pacat de unii jucatori ca nu merita sa va bateti voi joc de ei cum vor muschii vostrii.sper sa nu-mi stergeti iar postarea:mad: