Mai lasati-o dracu de treaba..voi chiar nu faceti nimic?V-am scris ieri si voi nici macar nu ati avut bunul simt sa-mi raspundeti..ce naiba se intampla de se blocheaza asa de des?Eu intru aici sa ma relaxez nu ma ma enervez din cauza voastra,pierd puncte aiurea.Sper sa pune-ti mana sa faceti si voi ceva..Ms mult.
R_U_S_H:
Mai lasati-o dracu de treaba..voi chiar nu faceti nimic?V-am scris ieri si voi nici macar nu ati avut bunul simt sa-mi raspundeti..ce naiba se intampla de se blocheaza asa de des?Eu intru aici sa ma relaxez nu ma ma enervez din cauza voastra,pierd puncte aiurea.Sper sa pune-ti mana sa faceti si voi ceva..Ms mult.
Dupa cum bine observati jocul se afla in categoria BETA deci nu este o versiune finala. Ne este imposibil sa simulam conditiile de pe joci.ro in timpul dezvoltarii jocului de aceea jocul se afla in testare.
Este pus la aceasta sectiune pentru ca d-voastra sa trimiteti raporturi cu bug-uri si eventual comentarii pe forum care indiferent de cine le face si pe ce tot le face sunt binevenite dar va rugam sa intelegeti ca toate le rezolvam pe rand dupa cum probabil ati si observat.
va multumesc si spor la joaca
Exista buton de trimis bug in joc, degeaba te plangi pe forum atat timp cat de la tine nu am primit absolut nici un bug, cu alte cuvinte tu nu ajuti absolut deloc la rezolvarea lor.
Toate bugurile care au fost raportate au fost analizate si multe din problemele initiale s-au rezolvat.
Dupa cum bine observati jocul se afla in categoria BETA deci nu este o versiune finala. Ne este imposibil sa simulam conditiile de pe joci.ro in timpul dezvoltarii jocului de aceea jocul se afla in testare.
Este pus la aceasta sectiune pentru ca d-voastra sa trimiteti raporturi cu bug-uri si eventual comentarii pe forum care indiferent de cine le face si pe ce tot le face sunt binevenite dar va rugam sa intelegeti ca toate le rezolvam pe rand dupa cum probabil ati si observat.
va multumesc si spor la joaca
si totusi eu cand pot juka? mam plictisit asteptand de ce nu pot juka sant blocata sau ce sa fac?cat mai trebuie sa astept?va rog frumos vreau sa jok yamms!
bun,am inteles ca putin va pasa de cei care pierd puncte la yammas fiind inca in faza de testare(beta) dar si la jocul de whist sunteti in faza de testare pentru ca si acolo se plang f multi de intreruperi,erori,etc.penibil.aaa,era sa uit,nu uitati sa ma sanctionati ,eventual sa-mi stergeti contul pentru ca la asta va pricepeti de minune:eek: