Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

26-09-2009,16:48
R_U_S_H Data inregistrarii: 29/07/2009 Mesaje: 0 Online
Yamms

Mai lasati-o dracu de treaba..voi chiar nu faceti nimic?V-am scris ieri si voi nici macar nu ati avut bunul simt sa-mi raspundeti..ce naiba se intampla de se blocheaza asa de des?Eu intru aici sa ma relaxez nu ma ma enervez din cauza voastra,pierd puncte aiurea.Sper sa pune-ti mana sa faceti si voi ceva..Ms mult.

27-09-2009,17:36
salauvali Data inregistrarii: 20/05/2009 Mesaje: 0 Online

da sa stii ca ai ffff mare dreptate si eu am incercat sa intru ,imi apare pagina dar nu imi apare mesele de joc si jucatorii,pai cum ma relaxez prin a ma enerva??? faceti ceva

28-09-2009,05:51
diviana1 Data inregistrarii: 31/07/2009 Mesaje: 0 Online

nici eu nu pot sa ma joc imi apare pagina dar mesele si jucatorii si nu imi apar,ce se intampla?

28-09-2009,07:48
kactus13 Data inregistrarii: 11/06/2009 Mesaje: 0 Offline
Regenerare

Citat de la Subscriu la comentariu facut de R_U_S_H, la care completez problema rubricii REGENARE, nu aveti nicio informatie despre regenerare si nici nu functioneaza aceasta optiune . Utilizatorul ramas fara puncte , sau cu valori sub -, nu mai are acces in sala. Domnilor, atata timp cat afisati un regulament, cautati sa motivati jucatorii pentru a respecta regulile.Deconectarile sunt atat de frecvente, incat ajung sa fac parte din regulamentul dvs neafisat, nu numai aici la yamms.Va doriti sa va promovati un joc nou si interesant, este normal sa ajustati si problemele care sunt deja cunoscute.Face parte din marketing-ul site-ului dvs.Cu cat va dati interesul sa rezolvati problemele care apar in organizarea jocurile , cu atat veti avea opinii favorabile, ceea ce va si doriti.

R_U_S_H
:

Mai lasati-o dracu de treaba..voi chiar nu faceti nimic?V-am scris ieri si voi nici macar nu ati avut bunul simt sa-mi raspundeti..ce naiba se intampla de se blocheaza asa de des?Eu intru aici sa ma relaxez nu ma ma enervez din cauza voastra,pierd puncte aiurea.Sper sa pune-ti mana sa faceti si voi ceva..Ms mult.

28-09-2009,09:54
Kutuzov Data inregistrarii: 14/08/2009 Mesaje: 0 Offline
Problem Yamms

Dupa cum bine observati jocul se afla in categoria BETA deci nu este o versiune finala. Ne este imposibil sa simulam conditiile de pe joci.ro in timpul dezvoltarii jocului de aceea jocul se afla in testare.
Este pus la aceasta sectiune pentru ca d-voastra sa trimiteti raporturi cu bug-uri si eventual comentarii pe forum care indiferent de cine le face si pe ce tot le face sunt binevenite dar va rugam sa intelegeti ca toate le rezolvam pe rand dupa cum probabil ati si observat.

va multumesc si spor la joaca

28-09-2009,13:47
Hiroe Data inregistrarii: 22/02/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la R_U_S_H:

Exista buton de trimis bug in joc, degeaba te plangi pe forum atat timp cat de la tine nu am primit absolut nici un bug, cu alte cuvinte tu nu ajuti absolut deloc la rezolvarea lor.

Toate bugurile care au fost raportate au fost analizate si multe din problemele initiale s-au rezolvat.

15-10-2009,09:45
lili77 Data inregistrarii: 17/10/2008 Mesaje: 0 Offline
buna

Citat de la Kutuzov:

Dupa cum bine observati jocul se afla in categoria BETA deci nu este o versiune finala. Ne este imposibil sa simulam conditiile de pe joci.ro in timpul dezvoltarii jocului de aceea jocul se afla in testare.
Este pus la aceasta sectiune pentru ca d-voastra sa trimiteti raporturi cu bug-uri si eventual comentarii pe forum care indiferent de cine le face si pe ce tot le face sunt binevenite dar va rugam sa intelegeti ca toate le rezolvam pe rand dupa cum probabil ati si observat.

va multumesc si spor la joaca

si totusi eu cand pot juka? mam plictisit asteptand de ce nu pot juka sant blocata sau ce sa fac?cat mai trebuie sa astept?va rog frumos vreau sa jok yamms!

18-11-2009,17:37
spetsnaz Data inregistrarii: 19/10/2008 Mesaje: 0 Offline
.

bun,am inteles ca putin va pasa de cei care pierd puncte la yammas fiind inca in faza de testare(beta) dar si la jocul de whist sunteti in faza de testare pentru ca si acolo se plang f multi de intreruperi,erori,etc.penibil.aaa,era sa uit,nu uitati sa ma sanctionati ,eventual sa-mi stergeti contul pentru ca la asta va pricepeti de minune:eek:

27-11-2009,22:48
spetsnaz Data inregistrarii: 19/10/2008 Mesaje: 0 Offline

........................

01-12-2009,00:09
ThisIsM3 Data inregistrarii: 30/11/2009 Mesaje: 0 Offline

apropo si cand se va fixa.. e super jocul :X

Pagina 1 din 1
1