ieri dimineata am intrat sa imi beau cafeaua...la yumms.am fost iar scoasa de la masa.m-am gandit ca poate fi de la mine si m-am pus sa imi instalez windows-ul.am instalat windows-ul si am intrat iar sa joc yumms.si dupa 2jocuri,3 ....iaaaaar am fost scoasa de la masa.tot ce castig,pierd intr=o secunda cand ma scoate de la masa...faceti ceva.nu mai intra multi jucatori la yumms,nu mai sunt ca altadata...toti fug de yummms..jucam degeaba:(:(:mad:
as dori sa imi schimb email-ul pe care am contul inregistrat.cum as putea? cine stie sa imi spuna si mie.Administratorii acesui site nu au timp rpobabil sunt ocupati.pt ca de 2 sapt le-am trimis email :rolleyes: si nu am primit nici un raspuns
nu le sta in caracter sa raspunda...mai poti astepta un an,dar sigur nu vei primi raspuns....cum nici eu nu primesc:D
Nu se poate schimba adresa de email pentru un cont deja creat. Acest lucru s-a facut astfel pentru a evita situatiile in care se preiau conturi de catre persoane altele decat detinatorului de cont prin schimbarea adresei de email.
Vom include la ajutor si raspunsul la aceasta intrebare pe viitor.
@Iulya_
din Termeni si Conditii: "Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: a) utilizarea serviciilor site-urilor Joci.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile"; b) Joci.ro nu ofera nici o garantie ca: b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor Joci.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;"
explic: nu putem controla daca erorile intalnite provin din sistem sau de la calitatea conexiunii la internet si felul de computer pe care il detine fiecare utilizator; cele din sistem au mesaje specifice. Nici nu se pot restitui puncte deoarece nu se observa diferenta dintre iesirea accidentala si cea intentionata - pot exista exemple cand utilizatorul iese cand vede ca pierde.