Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

28-07-2012,23:32
m_ananu Data inregistrarii: 28/12/2010 Mesaje: 1 Online
cum e posibil???

Cum sa fiu data afara din joc pt inactivitate cand eu sunt la masa si joc, fara sa "trag de timp" sau sa am pb cu conexiunea? Incredibil!!! Se pierd pct pe incapacitatea unora de a "stapanii" site-ul. Cica intri sa te relaxezi.... Mai rau iti faci draci. Nu e prima oara cand mi se intampla tot felul de erori. Si, ca si mai inainte, cand am mai postat odata niste nereguli si m-am exprimat mai dur, banuiesc ca o sa mi se stearga si topicul asta. Aveti pretentia sa se vb civilizat, dar voi nu faceti nimic pt a rezolva erorile. Ha

30-07-2012,11:44
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline
Eroare inactivitate in timpul jocului

Citat de la m_ananu:

Cum sa fiu data afara din joc pt inactivitate cand eu sunt la masa si joc, fara sa "trag de timp" sau sa am pb cu conexiunea? Incredibil!!! Se pierd pct pe incapacitatea unora de a "stapanii" site-ul. Cica intri sa te relaxezi.... Mai rau iti faci draci. Nu e prima oara cand mi se intampla tot felul de erori. Si, ca si mai inainte, cand am mai postat odata niste nereguli si m-am exprimat mai dur, banuiesc ca o sa mi se stearga si topicul asta. Aveti pretentia sa se vb civilizat, dar voi nu faceti nimic pt a rezolva erorile. Ha

Ti-am cautat in statistici jocul imediat dinainte la care ai pierdut si l-am trimis tehnicienilor sa verifice logurile pentru a identifica problema.

Schimba te rog titlul thread-ului in "Eroare inactivitate in timpul jocului" pentru a indica si altor utilizator locul unde sa posteze in caz ca au aceeasi problema.

Multumesc pentru contributie,

sIrenne

17-08-2012,14:34
fernandell Data inregistrarii: 17/08/2012 Mesaje: 3 Offline
joci.ro

decat sa anulati la conturi fara motiv mai bine ati face cevaca unii jucatori sa nu mai poată să ţină mesele ocupate aiurea pe le remmy si table...daca nu joaca să  nu poată să tină masa blocată degeaba...umblati la program...sau asa aveti caştig mai  mare ca sunt jucatori multi pe site...dar care joacăăăăă----  O DUDĂ  

Pagina 1 din 1
1