Nu inteleg ..cum se fac impartirea zarurilor ... la unul da 55..66.. numai duble ... si la altul 21 ..31..11..mai ales daca un cont sub 5000 ..joaca cu unul peste 5000..stai pe bara pana intri ..de ajunge ala de iti da marti , si dublu.. Faceti drq ceva sa se ajunga la o impartire cat de cat corecta.Sau trebuie sa gasesc alt site de jocuri?
Nu inteleg ..cum se fac impartirea zarurilor ... la unul da 55..66.. numai duble ... si la altul 21 ..31..11..mai ales daca un cont sub 5000 ..joaca cu unul peste 5000..stai pe bara pana intri ..de ajunge ala de iti da marti , si dublu.. Faceti drq ceva sa se ajunga la o impartire cat de cat corecta.Sau trebuie sa gasesc alt site de jocuri?
Si chiar astept un raspuns...Nu ca la celelalte intrebari ale mele catre voi.Vreti RECLAMA la site ????..dar voi ce oferiti?decat sanctiuni..nici alea CORECTE.
ca si in sala de jok ....
De ce unii jucatori vor sa fie ADMINISTRATORII acestui site si isi permit sa raspunda unor intrebari , care nu ii privesc ????DEMOCRATIA ASTA i-au transformat chiar pe toti in supozitoare??Tu genius44 stai jos draga ,esti vedeta site-ului JOCI.RO...DESIRE...2/10...Nu ma stresa.
De ce unii jucatori vor sa fie ADMINISTRATORII acestui site si isi permit sa raspunda unor intrebari , care nu ii privesc ????DEMOCRATIA ASTA i-au transformat chiar pe toti in supozitoare??Tu genius44 stai jos draga ,esti vedeta site-ului JOCI.RO...DESIRE...2/10...Nu ma stresa.
genius44 e fostul flavius55 unu care nu are ce face sta zi si noapte aici si se leaga de toti vb despre toti pe privat nu cunoaste pe nimeni dar el vb, denigreaza .......mau intrebat multi cu care jucam ca ce are asta cu mine ca ii scrie toate prostiile despre mine pe privat iam facut raport cu dovada dar degeaba adminii nu ia in considerarea denigrarea unui jucator , cat despre sanctionari..............dupa ce are sanctuine de 3 zile pentru injurii acest genius44 ma injura atat de mult incat ii da avertisment si mie imi da 3 zile pe ABUZ DE RAPORTARI da am facut pe fiecare injuratura raport DOMNI ADMINI DACA EU IAM FACUT RAPORT PE FIECARE INJURATURA A ACESTUI INDIVID DE MI ATI DAT SANCTIUNE DE TREI ZILE PE ABUZ RAPORTARE cum de ia ti dat lui doar avertisment imediat dupa sanctune de 3 zile? SE RESPECTA REGULAMENTUL? SAU SE INCURAJEAZA CEARTA? cum ar fi eu am fost mai vinovat ca am facut raport nu el ca ma injurat