Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 2
12 

Vezi primul necitit

18-03-2008,02:47
o_anonima Data inregistrarii: 30/11/2007 Mesaje: 0 Online
Buna

Sunt O Incepatoare...desi Am Ocntul De Mult Timp...am Observat Cum Unii Jucatorii Fac Peste Noapte Mii De Puncte Voi Avetii Un Sistem De Monitorizare A Furtului De Puncte???si M-ai Am Si Eu O Intrebare Cum De Cei Din Clasament Au Facut Punctele Alea In Maxim 2 Saptamanii De Land Au Intrat Pe Site-ul Asta....hmm C-am Suspect....dar Cred Ca Tot La Remy Va E Gandul???dak Aveti Nelamuriri Va Zic Eu 1.000metode De A Fura Puncte La Table..:d

18-03-2008,08:05
adyalexx Data inregistrarii: 15/03/2008 Mesaje: 0 Online
....

site-ul e super.. dar am incercat sa joc la Hold'em si probabil ca cei de la masa erau '' vedete'' si am fost dat afara... in fine nu am nimic cu oamenii dar poate faceti si voi niste camere unde se joace ''amatorii''... asta e.. o zi buna

18-03-2008,11:09
_razbunatorul_ Data inregistrarii: 24/01/2008 Mesaje: 0 Offline
Sal

Daka ai noroc de carte si stii ceva mai mult poker intr-o ora potzi sa faci milioane ( la poker ma refer) :cool:

20-03-2008,04:10
nelu_77 Data inregistrarii: 25/11/2007 Mesaje: 0 Online

Citat de la :cool::cool::cool:Baietie:

A innebunit lumea?Despre placerea de a te juca,la o tigare si o cafea dimineata nu mai stie nimeni???Credeam ca aici lumea se joaca de amuzament si farmecul jocului,e trist sa vad oameni disperati si ahtiati dupa ce???Puncte???Cred ca cei disperati ar merita sa nu mai aiba acces la acest site,eu unul joc de vreo luna si sunt f.f.f multumit,insa forumul pe care l-am citit astazi m-a intristat...Felicitari si va multumesc pentru acest site,imi faceti diminetile mai insorite !!!

20-03-2008,21:50
For3dollars Data inregistrarii: 31/12/2007 Mesaje: 0 Offline
Beatzu_geani Fura Puncte Noaptea

Buna Seara Adminii. Parca Ati Anulat Contul Beatzu_geani. Acum I Lati Dat Inapoii.....ma Ameninta Pe Net Ca Furaa Puncte Si Nimeni Nu-l Va Prinde :( Cum Vine Asta? Sau Acum Este Membru La Voi Pe Site? :( Ma Tot Ameninta Si Pe Messnger Si Pe Site Ca Face In Cateva Zile 50 De Mii Si Nu-i Face Nimeni Nimic. Asa Zice. Va Rog Fiti Cu Ochi Pe El.nu Este Frumos.....i-ati Dat Contul Inapoi Si Acum Fura Puncte Pe Ruperee. Lara? Ma Bazez Pe Tine. Fa Ceva Cu El Te Rog. Va Multumesc

21-03-2008,08:50
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Contul lui beatzu_geani a fost suspendat 3 zile pentru incalcarea regulamentului. In acea perioada in care nu a putut juca, dintr-o eroare de afisare, nu a aparut nici in top. In momentul in care i-a expirat sanctiunea, a reaparut si in top. Vom remedia aceasta eroare, din top trebuie sa dispara doar cei care au conturile anulate permanent.

15-04-2008,21:22
Meridio Data inregistrarii: 13/04/2008 Mesaje: 0 Offline
Bug-uri si altele..

Salutari la toti...ma refer la table acum..sa incep cu ce ne doare: o gramada de buguri si situatii nefiresti (se ridica advers de la masa si daca ma ridic si eu pierd 100 pct!!) nu e vorba de lingouri de aur, dar omu' ramane interzis o clipa si apoi incepi sa cobori sfintii pt ca NU E NORMAAL !! Cine abandoneaza partida pierde cu 3-0, nu?
Orice ar spune "adminii", ce mare branza sa pui un joc de table ca lumea pe net? Va anunt ca se joaca simulatoare de zbor si alte dracovenii sofisticate online...Joc si pe alte site-uri de table, si totul merge perfect...apropo de perfectiune....
Daca ai fost dat afara si tre sa intri, cind dai zaru' intri si in loc sa faci direct si a 2-a mutare, tre sa intri la 3 si APOI (eventual)sa mergi cu pulul mai departe...Si mai sint din seria asta...Cite linii de comanda mai trebuie scrise ca jocul "sa vada" direct mutarea??
Si daca mi "se da ziarul", de ce tre sa mai dau cu zarul? Si-asa n-am unde intra,nu? Nici asta nu vede softul...Ne intoarcem la Pacman??
Imi pare rau ca am inceput cu critici la un site destul de bun si relaxant, dar diferenta o face calitatea, cred eu.Putem juca table si cu boabe de fasole, dar parca e mai "misto" cu zaruri de fildes, mici si grele care zuruie incitant, ce ziceti? Si daca dupa ce strangi din dinti si sufli pe monitor, vine bau-bau si-ti ia 100 pct incepi sa dai marunt din buze...Sa fim sinceri, ne jucam dar jucam ca sa castigam.

Pagina 2 din 2
12