Desi joc pe site din 2010 table am inceput sa joc mai mult de aproximativ o luna pe noua versiune BETA.
Suficient ca sa observ o serie de rutine ale softului.
Discutand cu jucatori mai vechi mi-au confirmat existenta lor.
De ex. sunt perioade cand softul te ajuta cu zarul ( duble multe pentru mine, zaruri potrivite pentru mine si nepotrivite pentru adversar, cand ma descopar adversarului nu-i vine zar sa ma dea afara ) si invers, cand eu nu sunt ajutat de soft.
Se poate spune ca softul ajuta pe rand jucatorii si ca nu e o problema.
Inteleg intr-un fel logica unui astfel de soft care face ca dinamica jocului sa fie mai mare si sa incurajeze jucatorii care nu prea stiu sa joace si care altfel ar pierde mult si ar renunta sa mai joace.
Dar, personal sunt exasperat de rutinele softului si cred ca am sa renunt sa mai joc table pe acest site.
Astazi, cand am jucat , pana la un moment dat am castigat si am pierdut in limitele normalului, dar deodata am inceput sa pierd aproape in continuu si am ajuns de la 8780 de puncte cat am avut in ziua precedenta la 5780 si daca asi mai juca probabil ca asi mai pierde.
Si nu am pierdut pentru ca nu asi sti sa joc ci pentru ca softul nu a mai vrut sa castig,procedand in maniera pe care am descris-o mai sus referitor la perioade.
Acceasi problema am mai avut-o cu ceva timp in urma cand am avut 8000 de puncte si intr-o zi am pierdut 4000.
Pur si simpu adversarului ii veneau zaruri potrivite, cand se descoperea putea sa stea asa fara griji ca nu imi venea zar sa il dau afara ( a stat cu piesa descoperita si de 5 ori la rand fara sa-mi vina zar sa-l dau afara ) si tot asa...
Dupa experienta de atunci am evitat sa continui sa mai joc cu acelasi jucator daca am castigat cateva jocuri sau doar un joc si ieseam de la masa daca vad ca adversarul are "noroc".
Si am acumulat iar puncte pana azi cand am avut iar problema cu norocul exasperant al adversarului si ghinionul meu la fel de exasperant.
Probabil ca ar trebui sa fiu foarte atent la rutinele softului si sa respect cu sfintenie regulule lui pentru a acumula puncte.
Dar pe mine nu asta ma intereseaza...
Sa acumulez puncte...
Vreau sa joc table pe site si zarul sa vina asa cum vine zarul in realitate...
Fara perioade cu noroc exagerat si cu ghinion exagerat.
In realitate cand joc table, indiferent cat de bun e adverasarul nu am patit sa pierd la rand atatea partide cate am pierdut pe site...
Si nici sa castig la rand atatea...
Parca softul are limitari, daca castig 1000 de punte incepe ghinionul, incep sa pierd sau daca am ajuns la 8000 de punte iar incepe ghinionul si trebuie sa dau inapoi punctele...
Si revin, poate e doar in imaginatia mea dar si alti jucatori mi-au confirmat...
Deci trebuie sa fiu un fel de "smecher", sa evit sa joc atunci cand softul mi-e potrivnic iar, cand gasesc un jucator care nu stie care e problema, sa castig cat ma ajuta "norocul" si daca incepe sa aiba si el noroc sa ies repede ca sa nu dau inapoi puntele.
Banuiesc ca jucatorii care au acumulat multe puncte s-au adapta la acest soft si la regulile lui...
E pacat de calitatea site-ului sa fie asa un soft.
Cum puteti observa am jucat mult whist si rentz si am avut rezultate.
Si acolo parca mai erau perioade cand aveam "ghinion" la carti, dar acolo jocul e cu mai multi jucatori deodata si nu era asa evident si deranjant ca la table.
Cu siguranta nu sunt cel mai bun jucator de table dar eu consider ca stiu sa joc destul de bine.
Si am pretentia ca atunci cand joc cu adverari mai slabi sa nu pierd pentru ca adversarul are un noroc extraordinar, joc dupa joc...
Nu-mi place si nu e normal sa trebuiasca sa fiu atent la alte reguli decat cele normale ale jocului de table...
Daca se poate modifica softul si daca are intradevar rutinele acestea SCOATETI-LE !!!!! Probabilitatea matematica este foarte mica, ca zarul sa vina asa cum trebuie perioade lungi de timp si sistematic. Pare mai degraba programere si nu aleatoriu...
Astept pareri si de la alti jucatori...
POSTAREA INITIALA:
Chiar acum sunt blocat la masa cu un disperat "perversu14" care a vazut ca pierde jocul cu mart si nu a mai mutat ca sa primeasca penalizare -100 pcte in loc de -400 daca ar continua jocul. Dar nu am vrut sa dau "terminare joc" si a disparut si optiunea asta dupa un timp. DE CE NU PUNETI O PENALIZARE MAI MARE CA NU-SI MAI BATA JOC... DATI MAI MULTE PUNCTE INITIALE PENTRU PENTRU JUCATORI, DE EX 3000 IN LOC DE 2000 SI PUNETI O PENALIZARE DE -1000. SI GATA CU PROBLEMA ASTA.
Nu se poate implementa o asemenea masura deoarece unii jucatori ar pierde mult prea mult doar pentru ca adversarul hotaraste sa nu-l mai astepte.
Situatiile astea se rezolva treptat. Daca observi ca un utilizator intarzie frecvent il intrebi daca mai joaca, daca nu termini partida din timp si-l eviti cu alta ocazie.
Daca un utilizator obisnuieste sa termine partida fara sa astepte, fara sa verifice daca doresti sa joci sau nu, lafel - il ocolesti urmatoarea data pentru ca este anti-joc.
Sanctionarea va fi mereu cat e miza pentru a nu defavoriza sau favoriza nicio parte.
Nu se poate implementa o asemenea masura deoarece unii jucatori ar pierde mult prea mult doar pentru ca adversarul hotaraste sa nu-l mai astepte.
Situatiile astea se rezolva treptat. Daca observi ca un utilizator intarzie frecvent il intrebi daca mai joaca, daca nu termini partida din timp si-l eviti cu alta ocazie.
Daca un utilizator obisnuieste sa termine partida fara sa astepte, fara sa verifice daca doresti sa joci sau nu, lafel - il ocolesti urmatoarea data pentru ca este anti-joc.
Sanctionarea va fi mereu cat e miza pentru a nu defavoriza sau favoriza nicio parte.
vb mult si fara rost sirenne. Cum poti evita un user cind aici toti au clone fara nr?
Cei care muta mai greu pot sa seteze un timp mai mare de mutare la masa.
Oricum majoritatea jucatorilor asteapta cand adversarul intarzie cu mutarea pentru ca nu au nimic de castigat daca termina jocul.
Penalizarea ar trebui sa fie mai mare ca sa nu le mai convina sa nu mai mute si sa termine partida cu -100 penalizare si 0 puncte pt adversar.
De aceea este necesara o penalizare mai mare de macar -400 ( mart ) si ideal de -600 ( mart dublu ) si care ar fi penalizarile pentru mizele maxime posibile pe care jucatorii le evita atunci cand nu mai muta si trebuie dat terminare partida.
Si tu ai IP dinamic, stradivarius555. Sa te sanctionez automat sub suspiciune de posibil joc nesportiv de pe clona?
Inca nu s-a reglementat ca providerii de internet sa acorde IP limitat fiecarui abonat. Drept urmare cei care stiu cum sa evite depistarea dupa IP, o fac.
Cu exceptia in care ai o solutie viabila pentru aceasta problema, postarea ta nu are niciun rost in contextul acestui thread.
Nu mai posta in afara contextului sau vei primi sanctiune.
Subscriu...,
Nu stiu daca este bine sau nu, sa intru in acest subiect de mai sus, cert este faptul ca sunt in asentiment cu tine. Am sa justific interventia mea, printr-un rezumat al unor intamplari mai mult sau mai putin ciudate, din cadrul site-ului, mai exact din perspectiva jocului. Sunt o jucatoare de yamms, de cateva luni bune..., l-am invatat destul de repede datorita faptului ca mi-a placut,considerandu- l la ora actuala cel mai relaxant joc. Personal, consider ca sunt destul de priceputa..., dar am avut o perioada (cu putin timp in urma), de 4-5 zile, cand oricat de bine as fi jucat, partenerul imi "sufla" jocul la penultima aruncare de zar, printr-un bonus de yamms. Am schimbat mai multi parteneri de joc, ca sa-mi demonstrez mie ca nu este o halucinatie, dar ciudatenia cu bonusul de yamms s-a repetat, intr-un perpetuum mobile, cat timp m-am incapatanat sa joc pentru a elucida misterul (precizez ca in aceasta perioada de timp, nu am castigat nici 20 de puncte :)) ). Intr-o zi a intrat la masa mea un anume jucator, caruia vreau sa-i protejez identitatea din mai multe considerente, unul dintre acestea fiind RESPECT, care mi-a sugerat un tertip al jocului pentru a ma debloca oarecum. Initial nu am pus pret deloc pe cuvintele lui, deoarece era un tertip banal..., chiar amuzant. Am vazut ca jocul imi era potrivnic si intr-un final, am apelat amuzata la artificiul recomandat, care culmea ironiei chiar functiona. Nu sunt o devoratoare de rating, chiar joc din placere..., si cu riscul ca poate voi primi sanctiune, recunosc cinstit ca cedez puncte adversarului atunci cand am un castig mai mare de 4-5 jocuri consecutive, pentru ca din punctul meu de vedere, un joc placut si relaxant implica un castig de ambele parti si chiar imi doresc ca partenerul meu de joc, barbat sau femeie, sa fie multumit/ a in egala masura ca si mine. Evident ca am renuntat la acel artificiu intre timp.., mentionand dragilor ca nu-mi place sa-mi fie jignita inteligenta, atunci cand mintea mea e SPIRT. Din RESPECT, NO COMMENT !
" Orice metoda de a trisa la vre-un joc, inclusiv prin specularea unor
erori de sistem, este sanctionata in functie de gravitatea situatiei."
Subscrierea ta la subiectul acestui thread este invalidata de faptul ca ai folosit "tertipuri" pentru a castiga. Daca presupui ca toata lumea foloseste acest truc si incepi sa-l folosesti si tu, atunci diferenta va ramane tot cine joaca mai bine in restul partidei.
Nu vad de ce ai avea o problema cu acest sistem atata timp cat si tu l-ai exploatat si nici nu il divulgi pentru a fi oprite neregulile. Atitudinea ta intareste situatia in care se afla economia jocului pentru ca, desi te plangi de felul in care stau lucrurile, defapt ajuti la starea de fapt ascunzand erorile de care profita unii jucatori.
Spor la joc
" Orice metoda de a trisa la vre-un joc, inclusiv prin specularea unor
erori de sistem, este sanctionata in functie de gravitatea situatiei."
Subscrierea ta la subiectul acestui thread este invalidata de faptul ca ai folosit "tertipuri" pentru a castiga. Daca presupui ca toata lumea foloseste acest truc si incepi sa-l folosesti si tu, atunci diferenta va ramane tot cine joaca mai bine in restul partidei.
Nu vad de ce ai avea o problema cu acest sistem atata timp cat si tu l-ai exploatat si nici nu il divulgi pentru a fi oprite neregulile. Atitudinea ta intareste situatia in care se afla economia jocului pentru ca, desi te plangi de felul in care stau lucrurile, defapt ajuti la starea de fapt ascunzand erorile de care profita unii jucatori.
Spor la joc
Cred ca stiu despe ce "tertip" e vorba.
Iesi din camera sau poate chiar te deloghezi de pe site si intri inapoi.
Am vazut ca unii procedeaza asa...