va rog cind se da cu zarul la table sa faceti ceva sa fie zarul impartial;
cum este posibil,ca adversarul sa fie in casa la mine cu 2 piese,si sa dea sistemul 7 duble la rind si sa cistige el linia?pai daca jucam sa jucam noi nu sistemul ca altefel e pierdere de timp aiurea.
NU E POSIBIL ASA CEVA DACA DAU EU CU ZARUL UN AN NU DAU 7 DUBLE LA RIND.FACETI CEVA CU PROGRAMUL ASTA CARE DA ZARURILE
NU E POSIBIL MATEMATIC ASA CEVA .
va rog frumos....sa selectati primele 4 locurii din TOP 10 sa joace cu mine ....joc table de la 14 ani barbut de la 16 ani Rollete de la 18ani..SUNT JUCATOR JOC PE ORCE STIU CA SE FACE BANI SAU PUNCTE. nu sunt venit aiurea. hai sa selectam primele 4 locuri din top si sa jucam pe descalificate din top. toata lumea se plange de mine. dar toala lumea nu sta 24 de ore cu 12. vine 1 2 3ore si are pretenti sa faca puncte multe joc cu oricive pe orice suma. invit la mine acasa sa vina cu bani jos si jocuri pe calculator pe bani, SAu ACARETE. SUNT JUCATOR. Beatzu_geani spune ca de 1 saptamana joaca non-stop si abia are 15 mii....si Yo il vad 1 pe zi la table si face 200 300 de puncte si dispare....si de-o data il vad cu 1000 deci? cum vine asta? se vede clar ca face Manevre cu punctaju. este un copil vai de el..si tare in gura..mi-a vorbit urat pe privat. nu mi se pare ceva noral daca pun mana pe el... vai de elll va fii
Ba undercover...ce tot te plangi ma atata esti femeie? zi? si ce tot exagerezi atata cu miile astea de puncte...ba te-ai lovit la ceas? si apropo nu ma mai fa tu pe mine nesimtit..ca esti cam obraznic..si nu e bine cu tine.(la calculator nu-ti face nimeni nimic dar ai grija pe strada ca te bate lumea la cum vorbesti) potoleste-te ma si terminati cu mine ce tot aveti? Ia-l pe pustu Beatzu_geani si veniti sa jucam noi3 table sa vedem merit atatatea puncte sau nu? va plangeti ca femeilee aici la eroaree ...lasa-ti lumea sa isi faca treaba ca nu are nevoie de voi cu plansete si ragnete.potolitiva. ai jucat 1 joc cu mine si AI CE SA SPUI VAD. termina-te si nu mai scrie de mine. bine>? salut
Stimatii Adminii Yo Nu Furr Punctee Verificati Va Rog Daca Fac Asa Ceva Va Implor Sa Verificati Daca Fur Puncte. Sau Intrebati Useri De Pe Acest Site De La Table...sau Daca Ii Influentez Yo In Privirea Punctelor Cedate. Luati Masuri Si Fa Ce-ti Usari Undercover Si Beatzu_geani Sa Inteleaga asta ..le Este Ciuda Ca Stau Mult Pe Acest Site La Table. Va Multumesc Va Rog Lamuritii