Vreau sa stiu si eu de ce imi spune cand vreau sa ma loghez cu un anumit cont pe care am mii de puncte ''logarea prin proxy.........''bla bla:mad: nu ma lasa sa ma conectez deloc pe acel cont si de pe pc meu pe alt pc merge dc?? iar faza tare e ca pe alte conturi ma pot loga de pe pc meu numai pe acela nu dc?????:mad::mad:
Si nu mi se intampla numai mie ci am mai intalnit cativa useri care au aceeasi problema:(:(Inca o problema mai ales la table ca acolo joc mai des desi sunt 65-70 de jucatori in camera nu pot intra imi zc ca e plina camera si cand dau sa ies sunt decat 70 asta in casa si in 4000 :rolleyes::rolleyes:nush d ce sper sa ma puteti lamuri ca eu de vreo 2 saptamani aceasii problema o am si de lamurit nimeni nu a facut-o:confused::(
Ace am ban pe ip de 6 luni ca am injurat la remmi desi altii o fac cu duiumu si nu le faceti nik..........vreau sa stiu cand imi dati drumu peste 1 an????????
Inca ceva o prietena de a mea din C-ta la fel are probleme si ea nu foloseste nik ,acum e in italia si acelasi lucru ii arata si ei ea nu foloseste proxy:confused:Si cred ca am ispasit pedeapsa pt injuraturile aduse la remmi din decembrie tot banata sunt.....cat trebuie sa mai astept sa mi dati drumu la ip???
si daca folosesc proxy de ce nu pot intra in camerele de joc``unele`` inainte puteam acum ciuciu la fel si prietenii mei si specific ei nu folosesc proxy:rolleyes:
aceeasi intrebare o am si eu!de ce nu pot intra in primele 2 sali ,la table ma refer,decat daca sunt mai putin de 60 de jucatori?si eu nu folosesc nici un proxy?!!?