cum se poate asa ceva dintro data maryus_otelarul nu mai are nici un punct si are adinutzza_versata ... cum se poate asa dintrodata k veverita belgiana nu mai are nici un punct si are ghebe_africane toate punctele ... la fel scz cu 3000 de pkte mai mult adica cont nou ... iti multumesc pentru intelegere :X lara :cool:
mai am si eu o intrebare ... toate punctele anulate sau toate conturile anulate vor reveni vreodata ... eu as face urmatoarele daca ai vandut ai contul blocat 2 luni daca ai injurat ai contu blocat 1 luna daca ai injurat admini ai 5 luni asa e mai convenabil ca punctele ajung unde ... la gunoi asa e mai bine ;) ai conturi multiple le ai blocate 3 luni ;) toate :> bafta lara , ady si celalalt ns cum ii zice ...:P :X bafta astept si eu raspunsuri :D
buna,imi spuneti si mie cum pot sa scot pe cineva de la masa mea,daca este un jucator mai ne la locul lui?imi raspunde si mie cineva?
Am sa citez din pagina Ajutor:
"Cine face masa devine automat gazda mesei. Jucatorul gazda are marcat in dreptul lui la masa de joc un G. Ca gazda a mesei de joc aveti anumite privilegii: puteti alege timpul de joc, tipul de joc (la anumite jocuri), daca masa de joc este publica (se poate alatura oricine) sau privata (intra doar jucatorii care primesc de gazda pe chat-ul privat parola de la masa). De asemenea, intre partide, puteti da afara jucatorii care joaca prea incet, au un comportament necorespunzator sau care pur si simplu nu corespund cerintelor voastre." Un jucator poate fi dat afara apasand x-ul din dreptul numelui sau.