sint adi_tm69,si vreau sa-i transmit felicitari d-nului NANDU care prin atitudinea lui de "pup in curist" a reusit sa-i convinga pe cei de la joci.ro sa-mi anuleze contul.problema nu e ca pling dupa cont sau puncte,ci pt.faptul ca a fost o masura de oprimare luata pe nedrept,dar am sa ma refer pe larg la acest aspect in cele ce urmeaza.D-nule Nandu,nu stiu ce ti s-a parut asa de imposibil sa te intrec,dar daca iti aduci aminte si ai curajul sa recunosti,la un "duel" direct intre noi ai iesit cam "sifonat",e adevarat ca din 4 sau 5 confruntari directe, o singura data ai fost mai bun,in rest nu prea ai "miscat",dovada ca in ultimul timp cind am intrat la masa ta,te-ai dat "plecat" si ai refuzat lupta,iar dupa ce te-am asteptat,ba chiar ti-am scris ca te astept,am plecat (dupa vreo 5 min.)a intrat unul cu pte cit dinti in gura si hop ai aparut brusc si ai jucat,te-am provocat si pe chatul privat ,dar ma evitai mereu,cu scuze puerile gen"sint obosit,am treaba,etc.problema ta e de fapt ca nu stii sa pierzi,fapt relatat de multi useri care au jucat cu tine si odata invins ii evitai,nu ai jignit e drept ,dar ai promis la multi care te-au batut ca nu mai joci cu ei.atitudinea ta gen"uite-l pe gigel ,mi-a furat mingea"ma pune serios pe ginduri despre moralitatea ta,mai ales dupa ce ti-ai vazut "sacii in caruta" ai inceput sa-i pupi in fund pe ad. de nu mai au par in partile dorsale,cu oameni ca tine,romania are toate sansele sa ajunga din urma tari precum zimbawe,senegal si altele din africa unde se mai trage cu arcul bv.d-nule inginer,am inteles (apropo esti inginer la autostrazile alea de 3 km. pe an?)tu vb de scrupule,dar uiti sau vrei sa uiti ca tu practic nu joci deloc cu cei din top,doar cu incepatori cu care te asiguri ca nu pierzi,cum dai de unul bun,dispari ca magarul in ceata ,asta tie caracterul de 'lingau" si asa vei ramine toata viata,nu esti tu de vina ,de fapt,comunistii care te-au educat,asa probabil ai terminat si facultatea la f.f,sau la zi cu conditia sa-i pirasti la decan pe toti cei care "nu erau in grafic",eu,spre deosebire de tine nu am facultate,am studii medii,dar iti pot oferi consultanta in orice domeniu,mai ales cel moral,nu te chinui sa-mi raspunzi pt. ca nu ma mai cobor la nivelul tau de om "imoral"de "pup in curist".Acum pt. stimabila adm:in ziua cu pricina e adevarat am jucat cu o anume dalia din consanta,parca ,care nu avea prea multe in comun cu tablele,recunosc am cistigat vreo 4 sau 5 ture la marti si marti dublu,(eu eram gazda,deci nu am cautat incepatori)dupa care m-am ridicat si am plecat la o alta masa,pt.ca nu mi se parea fair play sa fac pte asa,a venit dupa mine,si m-a rugat sa mai joc cu ea,ca vrea sa invete ,am refuzat(se poate verifica)si desi mi-ati trimis "spioni" la masa (pe star.ro)si vedea ca jucam "pe bune" ati considerat ca e "blat".ce trebuia eu sa fac? sa o dau afara pt. ca nu stia sa joace?daca eram nesimtit,profitam si jucam o zi intreaga si faceam pte,dar nu stiu daca am jucat mai mult de 5 ture(nu partide).de fapt,problema la voi e ca nu v-am laudat ,ba din contra v-am mai "tras de urechi" ca pierdeam zilnic sute de pte din cauza serv.si a proastei calitati a sitelui,daca va ridicam osanale,probabil ca nu aveam contul anulat,dar la voi forumul e doar pt jocuri gen:valiza,hai sa ne mintim si alte jocuri pt. clasele 1-4,in momentul cind cineva indrazneste sa va atraga atentia despre ceva,raspunsul este:SE VOR LUA MASURI SAU DACA ESTI PREA obraznic ti se anuleaza contul ca jignesti echipa joci.ro care e din portelan eu v-am semnalat inca de anul trecut,evident sub un alt nick despre probleme tehnice si despre faptul ca la voi la table zarul nu trebe sa-l faci daca nu vrei(in toata lumea la jocul de backgamon zarul se face daca se poate),mi s-a zis ca se remediaza,se lucreaza,se analizeaza,dar tot asa a ramas,ba mi-a fost anulat un alt cont pt. ca am jignit adm. din portelan,luati exeple de la alte siteuri,unde se promoveaza ideea 'clientul are totdeauna dreptate",nu cu atitudini oprimatoare,nu uitati ca voi existati fiindca noi sintem useri la voi,si nu invers,nu trebe sa tolerati injuriile si nesimtirea ,dar sa fiti echidistanti si sa raspundeti promt si la reclamatii ,nu doar la "osanale",nu am sa va cer contul inapoi,nici nu va injur,va tratez cu arma cea mai conventionala si democratica(nu prea cunoasteti acest cuvint)-si anume refuzul de a mai participa la "magariile "voastre ,stiu ca o sa-mi anulati si acest cont,nu va chinuiti,jur ca nu o sa mai accesez pe site vostru,si am sa zic la toata lumea ca acest site este creeat mai mult sa taci si sa joci ,dar sa nu ajungi pe primul loc fara "taxa" care consta in faptul sa va pupe in fund pe voi,daca asta e pretul,ma lipsesc si ma apuca scirba de oameni ca voi,mi-e rusine inca o data ca sint roman,adio
PERFECTA DREPTATE....
Furt masiv de puncte , + injurii aduse la profil + in salile de joc , mitras -30 18580 27.10.2011 03:29:28 13' 38'' miimi 60 13600 mitras 60 18610 27.10.2011 03:17:26 11' 59'' miimi -30 13540 mitras -30 18550 27.10.2011............*:atentie:* ..................nemernicul asta , a pierdut mia de puncte din partea casei si a furat de la 0 !!!!