..sti ceva...?..Munchenn_88..cainele moare de drumul lung ..si tu de grija altuia...nu iti dadeam replica,deoarece nu meriti mai mult decat te pretinzi ca esti...te-ai facut cumva avocatul poporului......al corului contestatarilor....esti tu cumva atat de perfect asa incat sa pretinzi ca esti purtator de cuvant....de ce..?..si cine te-a intrebat ceva..?..nu ma deranjeaza ca vb.....toate animalele au o anumita perceptie..dar...tu..?..in intimitatea ta...vreodata..ai simtzit cumva ca nu te mai suporti..?..Craciun Fericit..!!...tie si...familiei...
D-le Nandu,imi Place Sa Cred Ca Esti Un Om Matur,care Nu Se Preteaza La Asemenea Cuvinte,totusi ,daca Insisti,"prostul" Care Nu Poate De Grija Altuia De Care Pomenesti Se Pare Ca Esti Chiar Tu De Vreme Ce Nu Puteai Sa Iti Vezi De Joc Nici Cind Aditm Iti Lua Locul 1 ,asa Cumnu Ai Loc Acuma De Stefan,nu Sint Avocatul Lui,dar Nu Pot Sta Pasiv Cind Vad Ca Un Las Ca Tine (apropo Am Jucat Impreuna Si Dupa Ce Ti-am Dat 3 Marturi Mi-ai Dat ..x) In Loc Sa-si Vada De Joc Se Uita Peste Gard La Vecini,si Pireste Ca Copii De Gradinita Ca Cineva I-a Furat Trompeta,iar Daca Tot Ce Ai Putut Realiza In Viata Sint Cele Citeva Zeci De Miii De Pte La Table,facute Zi Si Nopate,apropo Nu Ai Familie Si Tu? Sau Chiar Nu Iti Siuporta Nimeni Caracterul Josnic,iti Doresc Bafta La Pte Si Considerind Ca Nu Sintem Doi Copii Propun Sa Nu Ne Mai Improscam Cu Noroi Pe Forum ,si Ca Sa Nu Devenim Elodia 2 Propun Sa Facem Schimb De Nr. De Tel.,evident Pe Chat Privat Si Sa Ne Vedem,eventual La O Tabla Live,consider Ca E O Solutie Demna Si Barbateasca Si Daca Nu Cobori La Nivelul Meu,am Sa Urc Eu La Al Tau,deci,consider Incheiat Dialogul Pe Forum ,chiar As Ruga Adm. Sa Inchida Topicul,nu Imi Permit Sa Te Jignesc Cum Ai Facut-o Tu Pe Chatul Privat,te Rog Doar Da-mi Ocazia Sa Iti Zic In Fata Ce Am De Zis,e Mai Fair Play,vin Eu La Tine In Bucuresti,nu E Problema,fii Barbat,da Dovada De Curaj