Salutare!
Probabil subiectul asta a mai fost abordat si inainte(sunt
nou pe aici) ,dar odata nerezolvat ramane de actualitate.
Este vorba de regula abandonului fortat,atunci cand un user
paraseste jocul inainte de terminare.Aici este o regula careia nu-I inteleg
sensul…cel care iese pierde 100p iar celalat ramane pe 0.De aici apar
certuri,evitarea (fireasca) a userilor cu putine puncte,jocuri de pe clona doar
la “misto” etc.Show mare la romani!
Problema asta s-ar putea rezolva simplu daca luam exemplu de
pe siturile internationale,unde e o regula absolut fireasca,mult mai legata de
jocul in sine:Cel care abandoneaza pierde mart dublu iar cel care ramane este
creditat cu un mart dublu.In cazul de fata,cel care ramane +60 cel care pleaca
-60.In felul asta nimeni nu mai iese doar pt a face rau…ca isi face doar
lui.Toata lumea multumita!
Pe de alta parte,multi poate o fac neintentionat…pur si
simplu pica netul sau intervine ceva urgent.Aici este o alta problema care merita
atentie-situl e ff “sensibil” la deconectarile de cateva sec.MI s-a intamplat
de f multe ori aici,dar pe alte situri nu.
Ar mai fi si alte lucruri bune care pot fi adaugate,ca de
exemplu mutari automate la click,sunet de avertizare(important mai ales atunci
cand incepe un meci sau in apropierea expirarii timpului pt mutare) si
altele,dar poate astea implica mai multe complicatii tehnice.
Dar cel mai important,schimbati regula abandonului si va fi
mult mai bine!!
Salutare!
Probabil subiectul asta a mai fost abordat si inainte(sunt
nou pe aici) ,dar odata nerezolvat ramane de actualitate.
Este vorba de regula abandonului fortat,atunci cand un user
paraseste jocul inainte de terminare.Aici este o regula careia nu-I inteleg
sensul…cel care iese pierde 100p iar celalat ramane pe 0.De aici apar
certuri,evitarea (fireasca) a userilor cu putine puncte,jocuri de pe clona doar
la “misto” etc.Show mare la romani!
Problema asta s-ar putea rezolva simplu daca luam exemplu de
pe siturile internationale,unde e o regula absolut fireasca,mult mai legata de
jocul in sine:Cel care abandoneaza pierde mart dublu iar cel care ramane este
creditat cu un mart dublu.In cazul de fata,cel care ramane +60 cel care pleaca
-60.In felul asta nimeni nu mai iese doar pt a face rau…ca isi face doar
lui.Toata lumea multumita!
Pe de alta parte,multi poate o fac neintentionat…pur si
simplu pica netul sau intervine ceva urgent.Aici este o alta problema care merita
atentie-situl e ff “sensibil” la deconectarile de cateva sec.MI s-a intamplat
de f multe ori aici,dar pe alte situri nu.
Ar mai fi si alte lucruri bune care pot fi adaugate,ca de
exemplu mutari automate la click,sunet de avertizare(important mai ales atunci
cand incepe un meci sau in apropierea expirarii timpului pt mutare) si
altele,dar poate astea implica mai multe complicatii tehnice.
Dar cel mai important,schimbati regula abandonului si va fi
mult mai bine!!
AICI E SITE de la noi nu din strainatate, si daca s-ar aproba ce ai zis tu , sa vezi atunci ce furturi mai mari de puncte o sa fie, cei care deja fura puncte o sa fie bucurosi pt ca o sa-si faca si mai multe clone si prin abandon rapid cum ai zis tu , mai repede o sa castige cele 60 de pcte de martz dublu, asa ca nu ai vreo sansa ,mai bine gandeste pt clonele astea care apar mereu ca ciupercile dupa ploaie , si apoi dupa o luna , doau sau trei nu le mai vezi ,logic, raman fara puncte, si trebuie sa apara altele ca sa aiba smecherii de unde lua iar, mai ales ca acum la statistici nu mai poti sa vezi cu cine joaca... .PACAT ca ai idei bune si daca o sa stai mai mult pe aici o sa vezi si tu mai multe chestii..poate te gandesti mai bine ....si spor la joc !DACA macar ar castiga ceva din asta sau sau sa se premieze cu bani cum sunt jocurile de poker internationale , as mai intelege dorinta acestor indivizi in frunte cu AUTOMATIZARE... sa ajunga la cat mai mult puncte, DAR AICI NICI MACAR UN SIMPLU TURNEU NU SE FACE , deci de 5 ani chiar nimic competitiv nu s-a schimbat...
Nu,in primul rand mentalitatea asta e gresita.Daca in toata lumea asta se poate iar la noi nu,practic ne autodeclaram fraieri mondiali,asa cum de fapt ne vede toata lumea.Dimpotriva,regula asta va reduce aproape la 0 furtul de puncte,sa explic si de ce.In primul rand siturile de care aminteam au aceeasi regula si la jocurile pe bani.Ei ofera un free bonus de cativa dolari si la prima vedere ar fi foarte simplu ca userul "cutare" sa-si faca "n" conturi iar de pe acele conturi sa-si transfere acele bonusuri in contul principal.Totusi nu se intampla asa.Dintr-un motiv foarte simplu,aplicand regula asta e foarte usor de depistat contul care cedeaza cat si contul care primeste.Mult mai usor decat in sistemul actual si asta ar usura si munca adminilor.Se poate vede clar ca userul X a cedat prin abandon mai multe meciuri userului Y cu dovezi ,de necontestat.Siturile de care aminteam folosesc metoda asta de ani de zile,pe banii lor,deci e clar ca functioneaza.Ca sa merg pana la capat...pot spune ca am patit-o pe pielea mea.Facusem 2 conturi pe un site...am mers binisor pe amandoua,iar cand s-au adunat ceva bani m-am gandit eu ca e bine sa transfer banii,ca sa raman cu unul singur.M-am pus pe joaca intre cele 2 conturi,chiar m-am folosit de un VPN ca sa apara ip-uri total diferite,am rezolvat treaba si a 2-a zi am vrut sa retrag banii.Surpriza.M-am trezit cu ambele coturi inchise definitiv.In concluzie sustin in continuare ca e mai buna varianta propusa.
AICI E SITE de la noi nu din strainatate, si daca s-ar aproba ce ai zis tu , sa vezi atunci ce furturi mai mari de puncte o sa fie, cei care deja fura puncte o sa fie bucurosi pt ca o sa-si faca si mai multe clone si prin abandon rapid cum ai zis tu , mai repede o sa castige cele 60 de pcte de martz dublu, asa ca nu ai vreo sansa ,mai bine gandeste pt clonele astea care apar mereu ca ciupercile dupa ploaie , si apoi dupa o luna , doau sau trei nu le mai vezi ,logic, raman fara puncte, si trebuie sa apara altele ca sa aiba smecherii de unde lua iar, mai ales ca acum la statistici nu mai poti sa vezi cu cine joaca... .PACAT ca ai idei bune si daca o sa stai mai mult pe aici o sa vezi si tu mai multe chestii..poate te gandesti mai bine ....si spor la joc !DACA macar ar castiga ceva din asta sau sau sa se premieze cu bani cum sunt jocurile de poker internationale , as mai intelege dorinta acestor indivizi in frunte cu AUTOMATIZARE... sa ajunga la cat mai mult puncte, DAR AICI NICI MACAR UN SIMPLU TURNEU NU SE FACE , deci de 5 ani chiar nimic competitiv nu s-a schimbat...
Sunt nou aici am doar 1 an , daca imi permiteti ma intreb si eu ca omul LA CE II TREBUIE UNUI USER MAI MULTE CONTURI? Raspunsul cred ca e simplu pentru furtul de puncte ,jigniri ,injurii ,hartuire ,spam,fuga in timpul jocului daca vede ca pierde si pentru alte magarii pe care nu isi permite sa le faca cu contul mare pentru ca il pierde PROPUN ANULAREA TUTUROR CONTURILOR SECUNDARE SI LASAREA UNUI SINGUR CONT PE IP PENTRU BINELE JUCATORILOR DE BUNA CREDINTA
cum fura pcte?nu inteleg ,mie miau furat deja destul de 2 ani de cand jok tot 2000 am nu trec de 3000,cum ma fura ?