Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

08-06-2008,10:17
Depster Data inregistrarii: 20/04/2008 Mesaje: 0 Online
Topul Nemernicilor=LISTA LUI DEPSTER

Intrucat adminii nu au de gand sa ia nici un fel de masuri impotriva celor care dau tzepe de tot felul, propun sa facem noi un top al celor care isi bat joc, dau tzepe, se ridica de la masa cind vad ca pierd (ei pierd 100 pct dar nu le pasa, isi fac alt acount si-o iau de la capat, in timp ce adv nu castiga pct-le care i s-ar fi cuvenit, plus ca se pierde timp aiurea, si lumea se enerveaza).
In acest thread vom pune fiecare nickurile care se comporta de kkt, si cred ca daca il tinem tot timpul la zi, reusim sa mai evitam pe cei care au mintea de gradinita si freaca nervii la altii.
Cu timpul, lista se va mari si vom sti mai bine cu cine jucam.Daca pe langa asta, admini ar bloca si IP-urile respective, filtrul ar fi si mai eficient.Daca aveti propuneri mai bune, si mai bine, important este sa selectam putin jucatorii cinstiti de nemernici.
Oricum, regula asta cu 100 pct trebuie schimbata, cine ramane la masa castiga cu mart dublu!!!Poate le mai trece pofta sa dispara ca magarul cand vad ca pierd...SE AUDE ACOLO SUS ????

08-06-2008,11:40
sahara Data inregistrarii: 09/11/2007 Mesaje: 0 Offline
buna initiativa

Este buna initiativa, dar puteai sa incepi si tu cu cateva nick-uri

08-06-2008,13:32
Pirula Data inregistrarii: 09/05/2008 Mesaje: 0 Offline

sper sa te auda cineva;)

08-06-2008,15:27
Primul nick in top...

Primul nick este [COLOR="Red"]Dulcikuzza[/COLOR] care azi dimineata mi-a luat o linie;la a doua partida cind a vazut ca i se pragtea un mart pe cinste, a disparut ca magaru'n ceatza! Atentie la DULCIKUZZA !

09-06-2008,08:34
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Am avut un punctaj asemanator cu cel dorit de tine anul trecut, dar s-a trisat foarte mult. Un user parasea masa si celalalt primea 30 de puncte, apoi cel care parasea masa intra din nou pentru a repeta procedeul. Cu putin rabdare cineva putea face destul multe puncte intr-un timp relativ scurt. Poate parea absurd, dar am avut multi jucatori care investeau timp si energie astfel doar pentru a se vedea in top.
De aceea s-a preferat penalizarea drastica a celui care paraseste jocul, adica -100 p. Este de 3 ori si ceva mai mult decat daca ar pierde cu mart dublu.

In ceea ce priveste initiativa ta de a posta numele celor neseriosi pe forum, singura noastra rugaminte este sa folositi un limbaj civilizat. Multumim pentru intelegere.

09-06-2008,14:02
abcd Data inregistrarii: 13/05/2008 Mesaje: 0 Online

ei bine al doilea nick este crocodiluxxx daca intarzii putin iti da -100 asa am jucat primu jok am crezut ca n-a stiut da a 2 a oara e chiar culmea -100 iar....deci atentie la crocodiluxxx

09-06-2008,21:28
Se mareste lista...

Ma bucur ca ati raspuns la initiativa, cat-de -cat mai facem un filtru...
In mai putin de 24 ore avem trei nume...
[COLOR="Red"]Dulcikuzza
crocodiluxxx
bila90[/COLOR]
NU jucati cu ei !!
Altul:
[COLOR="Red"]tiby92[/COLOR]
[COLOR="Red"]cogi[/COLOR]

01-07-2008,17:45
SweetNaivety Data inregistrarii: 30/01/2008 Mesaje: 0 Online

Citat de la Depster:

Intrucat adminii nu au de gand sa ia nici un fel de masuri impotriva celor care dau tzepe de tot felul, propun sa facem noi un top al celor care isi bat joc, dau tzepe, se ridica de la masa cind vad ca pierd (ei pierd 100 pct dar nu le pasa, isi fac alt acount si-o iau de la capat, in timp ce adv nu castiga pct-le care i s-ar fi cuvenit, plus ca se pierde timp aiurea, si lumea se enerveaza).
In acest thread vom pune fiecare nickurile care se comporta de kkt, si cred ca daca il tinem tot timpul la zi, reusim sa mai evitam pe cei care au mintea de gradinita si freaca nervii la altii.
Cu timpul, lista se va mari si vom sti mai bine cu cine jucam.Daca pe langa asta, admini ar bloca si IP-urile respective, filtrul ar fi si mai eficient.Daca aveti propuneri mai bune, si mai bine, important este sa selectam putin jucatorii cinstiti de nemernici.
Oricum, regula asta cu 100 pct trebuie schimbata, cine ramane la masa castiga cu mart dublu!!!Poate le mai trece pofta sa dispara ca magarul cand vad ca pierd...SE AUDE ACOLO SUS ????

daaaaaaaaaa...super ideea cu martz dublu pt adversar!!! in felul asta nu v-a mai fii atat de frustrant cand celalalt iese in timpul jocului .

02-07-2008,10:03
rupe_tot Data inregistrarii: 02/02/2008 Mesaje: 0 Offline
draga lara

eu nu inteleg ceva de ce _Paris_ si osiiii sunt in top desii aseara _Paris_ nu avea niciun puncte! sa va fie rusine ca nu luatyi masuri!!

02-07-2008,21:37
inca unul...

[COLOR="Red"]lina_adrian21[/COLOR], a luat un marti si-anceput sa-njure.Asa am mai invatat o smecherie..tragi o injuratura si in secunda 1 il dai afara de la masa..si nu mai are timp sa trimita bug....
Ce ziceti adminiiiiiiiiiiiii ?????

Pagina 1 din 2
12