Sunt injurat..jignit ..eu iau sanctiune ca fac raport si ala avertisment ca ma injurat nonstop vreo 2 orepe chat principal ..E posibil asa ceva?Nu pot sa cred.Au dreptate astia care scriu ca sunte-ti un site de 2 bani.Incurajati jignitorii .BRAVO CU FELICITARI!! Sa Va intru in gratii si eu, va doresc tuturor adminilor SARBATORI INFIPTE !!!
Sunt injurat..jignit ..eu iau sanctiune ca fac raport si ala avertisment ca ma injurat nonstop vreo 2 orepe chat principal ..E posibil asa ceva?Nu pot sa cred.Au dreptate astia care scriu ca sunte-ti un site de 2 bani.Incurajati jignitorii .BRAVO CU FELICITARI!! Sa Va intru in gratii si eu, va doresc tuturor adminilor SARBATORI INFIPTE !!!
cum drq sa astept 11 maini de zaruri la table sa primesc un 3?????????????????pisamas pe site-ul vostru de labagii
eu am facut raport ca sunt jignit si surpriza peste vreo 3 ore sunt injurat de acelasi om, cand am fost dat afara de la masa de joc fara motiv am scris pe chat privat celui care m-a dat afara ca este frustrate si iarasi surpriza mi-a fost suspendat contul, in concluzie administratorii sunt niste lepre