Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 7 din 10
 Prima<56789> 

Vezi primul necitit

13-05-2011,05:19
winn3r_14 Data inregistrarii: 06/04/2011 Mesaje: 0 Offline

Bitch o fi mata:D si ai 30 de conturi ca nu esti in stare sa pastrezi unul si bun..cat despre mine stai chill ca am destule pct pe acest site castigate corect nu ca ei..daca ai fi mai atent cracanatule si te ai uita la statistici nu ai mai face atata gura sa vezi cum au peste 15 martiuri la rand..ia spune-mi tu ca joci de mult iti convine sa vezi unul nou ridikat peste noapte :rolleyes:?Nu prea cred si apoi sa strige pe chatul mare ca e tatal tablelor sau ca suntem varza..cand am dat la statistici am vazut peste 15 martiuri duble halal jukator si tu daca ii incurajezi imi dau seama cum ai facut tu pct pe cele 30 de conturi;)Asa ca nu te mai baga tu sa scriipe forum aiurea asta numai daca nu si tie ti sa inchis vreun cont pe baza furtului:cool:gooooooooooooooo and leave us with ur lies

13-05-2011,08:59
Dirty_Dancing Data inregistrarii: 19/04/2011 Mesaje: 1 Online
...Pt noika90

....Ok stop !...ne-am dat seam k eshty Indoctrinat cu ce-i mai rau si k te-au lovit adminii unde te doare ,,,,, te lovim si noi tot acolo sa-tzi facem vant in regatul hotilor...:D....fura si tu 1000 - 5000 de pct , dar voi furatzi cu o nesimtzire greu de imaginat si nu trebuie 2 pc-uri sa furi...:cool:...dar cum IQ -ul vostru este 0 asta spune tot ,,,, acum marsh Y R very stupid !!! Si stai linistit k nu ramane site-ul gol ci doar (curat) ! .....Get out of our kingdom !!!

13-05-2011,11:35
Taci si numai vb perostii daca nu stii noika90

Daca mi-ar da atata atentie cum spui tu cred ca 50% mai ales la table i-ar anula...oricum dupa spatele lor admini nu au ce castiga si stii de ce pt ca cei care sunt VIP nu se pun in pericol sa fure (adik bani arunkati pe fereastra;)) if u know what i mean:cool:
Iar daca nu joci pe acest site anymore nush ce atat interes pe tine.Sa te bagi ca musca in ciorba tu veziti de site-ul pe care te ai mutat,nu stai tu 24 din 24 cu ei pe site sa ii vezi cum fura si sa iti rada in fatza pe cand ei sunt varza, bine ca sunt priceputi sa ciordeasca:cool:Asa ca esti oparit pt ca: ori te-au anulat pt injurii,ori furi..........oricum cum ai spus si tu sunt multi care fac ''magarii'' dar frate mai cu bun simtz mai ales la table care se vede destul de clar:rolleyes:

13-05-2011,11:44
:))))))))))))

Prostii*
Dirty_Dancing mai facut sa rad cu ''Get out Of our kingdom:D:D:D
Oricum cam asta e adevarul mai ales celor care joaca de mult timp si multe ore;)JOCI RO OUR KINGDOM :D:D:D:D

13-05-2011,15:06
noika90 Data inregistrarii: 13/09/2009 Mesaje: 0 Online

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ma constipatule si eu am vip pe 2 conturi si crezi ca asta ma impiedica sa nu fur ca ma anuleaza :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D. va spun eu constipatilor care e problema voastra pierdeti de multe ori in fata unui jucator si de ciuda ce va este stati pe el 24 din 24 ore nici noaptea nu dormiti va treziti din ora in ora aveti cosmaruri :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D e nasol pentru voi ca altfel nu vad eu de unde atata grija din partea voastra pentru cei care fac frauda sau nereguli pe acest site. vedeti ca fac frauda diseara pe site stati cu ochi pe mine radarelor :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D .cu asta am terminat ca nu se merita sa-mi irosesc timpul cu cei ca voi :eek: life is tough get used to it looser:cool:
learn to integrate and you wil get respect **** face :cool:

13-05-2011,17:47
Du-te OB-ule :D

Auzi mah fuucker face mai date-n spume ca deja multa atentie ti se da pt un cracanat ca si tine:rolleyes:Esti un looser tu ca te bagi ca ob ...de aia exista forum ca sa spui ce nu iti convine si daca eu sunt sifonar e doar treaba mea..faza e ca macar eu nu induc in eroare admini asa ca get lost c degeaba manaci rahatel..hai pa distrusule :cool:

14-05-2011,07:28
Ierdna Data inregistrarii: 21/06/2008 Mesaje: 0 Online
ghjhj

ghnghhmngfh

14-05-2011,07:35
Ierdna Data inregistrarii: 21/06/2008 Mesaje: 0 Online
ierdna

bravo noika , acesti sifonari sunt niste tentadive de jucatori , niste ofticati ,:) o adunatura de fraieri:):):):):):)

14-05-2011,08:30
:))))

Si tu o anulata:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

14-05-2011,08:35
Dirty_Dancing Data inregistrarii: 19/04/2011 Mesaje: 1 Online
...Pt Ierdna

... Acum inteleg de unde atata oftik , te-ai dat singur de gol pentru k esti incult si atat de stupid k ai postat pe forum cu acest nik respectiv...Ierdna... de pe care ai cedat puncte pentru ...profesorul75 deci tzi-a placut cum te-au lovit adminii si mai vrei .....sa anuleze si contul asta....dar eu te absolv acum de vin ,esti retarded , iar acesti sifonari sunt jucatori de top care din martz nu te-au scos:cool: ........deci , profesore75 , mergi si preda hotzia la tine in cort !!!...VAYA_CON_DYOS... !!!...Te-ai facut de ras postand cu acest nik , practic tzi-ai etalat PROSTIA pe forum :).......HA HA HI

Pagina 7 din 10
 Prima<56789>