Ar fi si mai cinstit ca cel care ramane la masa sa fie considerat castigatorul meciului cu linie, iar cel care iese, cu maximul pe care-l putea pierde in joc, adica mart dublu.
Penalkizarea de 100p e nejustificata pt ca nu are legatura cu jocul si de multe ori nici cu "disciplina"
Poti inchide oricand pt ca a venit seful,a picat netul,ai dat restart sau te-ai impiedicat de cablul de alimentare
M am saturat sa pierd sute de puncte din cauza site`ului. am pierdut doar azi 200 de puncte si nu inteleg de ce eu le pierd cand persoana care e la mutare nu muta iar eu desi nu am parasit masa intru la joc si vad ca am pierdut 100 de puncte. Este a 2 a oara pe ziua de azI!!
M am saturat sa pierd sute de puncte din cauza site`ului. am pierdut doar azi 200 de puncte si nu inteleg de ce eu le pierd cand persoana care e la mutare nu muta iar eu desi nu am parasit masa intru la joc si vad ca am pierdut 100 de puncte. Este a 2 a oara pe ziua de azI!!
pacat ca nici acum nu ati inteles ca aici nu e nici o competitie punctele se fac cum se fac si nu au nici o valoare, cea ce spui tu e nimic sa vezi ce li se antampla la alti cum li se anuleaza conturi mari si cum adminii dau zarul dupa preferinta , ca deh painea si cutitul e in mana lor ATAT STIU ATAT FAC dar ei nu vad ca din ce an ce se amputineaza jucatorii anainte erau cite 4 camere pline acum daca se mai umplu 2 MULTI JUCATORI SI_AU DAT SEAMA CE SE ANTAMPLA AICI SI AU PARASIT SITUL VA DORESC CAT MAI MULTE PUNCTE CELOR CARE MAI CREDETI IN PUNCTAJUL DE AICI