Buna seara. Este inadmisibil cum unii juktori pot fura pcte. Acest nandu care se spune ca este juktor model , fura. Verificati, are jocuri castigate cu martz dublu la rand, asa ceva nu este posibil.Va rog verificati, mai ales ca este un juktor din frunte.Vreti dovezi? Sunt partide jukte cu nivs1, mai mult de 15 partide castigate cu martz dublu , la rand.. asa ceva nu se poate...Faceti ceva va rog..Pa.
de cate ori incerc sa intru la masa de table mi se spune ca ma aflu deja in joc. va rog ajutati ma .multumesc anticipat
ce faci mai oamenilor,daca tot ati apucat sa faceti site ul asta mai si intretineti l ca vor oamenii sa se relaxeze,si ii da erroare,cica sunt la masa,la masa acasa,am luat totate jocurile la rand,si la totate la fel,si dau delogare,intru dn nou,refresh,inchid explorerul,nimic,facet i ceva!!!
:mad::confused:
ce faci mai oamenilor,daca tot ati apucat sa faceti site ul asta mai si intretineti l ca vor oamenii sa se relaxeze,si ii da erroare,cica sunt la masa,la masa acasa,am luat totate jocurile la rand,si la totate la fel,si dau delogare,intru dn nou,refresh,inchid explorerul,nimic,facet i ceva!!!
:mad::confused:
Pana la remedierea acestei probleme ("Te afli deja intr-o camera la acest joc") va sugeram sa folositi browserul Firefox (problema se intampla pe Internet Explorer).