Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

11-06-2009,14:48
sara_monica Data inregistrarii: 24/05/2009 Mesaje: 0 Offline
nu mai pot sa intru in joc

de cate ori incerc sa intru la masa de table mi se spune ca ma aflu deja in joc. va rog ajutati ma .multumesc anticipat

11-06-2009,15:49
crys1974 Data inregistrarii: 11/06/2009 Mesaje: 0 Offline

Citat de la sara_monica:

de cate ori incerc sa intru la masa de table mi se spune ca ma aflu deja in joc. va rog ajutati ma .multumesc anticipat

12-06-2009,10:03
baronu_35 Data inregistrarii: 17/04/2008 Mesaje: 0 Offline

BUna. NUsh ce se intampla, este incredibil. Acest jucator, care pana acum avea nik-ul niko8 are altul si fura din nou, este vorba de niko_nico(alias niko8)Din nou partide cedate, jucate cu musculosu. Va rog verificati. Va multumesc.Trebuie sa se termine cu furatul. Pa.

12-06-2009,20:38
deaconuu Data inregistrarii: 21/05/2009 Mesaje: 0 Offline

Citat de la sara_monica:

nu pot sa intru in joc de cate ori incerc spune ca deja sunt intr-o camera

14-06-2009,19:50
baronu_35 Data inregistrarii: 17/04/2008 Mesaje: 0 Offline

Buna seara. Este inadmisibil cum unii juktori pot fura pcte. Acest nandu care se spune ca este juktor model , fura. Verificati, are jocuri castigate cu martz dublu la rand, asa ceva nu este posibil.Va rog verificati, mai ales ca este un juktor din frunte.Vreti dovezi? Sunt partide jukte cu nivs1, mai mult de 15 partide castigate cu martz dublu , la rand.. asa ceva nu se poate...Faceti ceva va rog..Pa.

14-06-2009,22:01
stefanuttz Data inregistrarii: 29/11/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la sara_monica:

ce faci mai oamenilor,daca tot ati apucat sa faceti site ul asta mai si intretineti l ca vor oamenii sa se relaxeze,si ii da erroare,cica sunt la masa,la masa acasa,am luat totate jocurile la rand,si la totate la fel,si dau delogare,intru dn nou,refresh,inchid explorerul,nimic,facet i ceva!!!
:mad::confused:

24-06-2009,13:24
Hiroe Data inregistrarii: 22/02/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la stefanuttz:

ce faci mai oamenilor,daca tot ati apucat sa faceti site ul asta mai si intretineti l ca vor oamenii sa se relaxeze,si ii da erroare,cica sunt la masa,la masa acasa,am luat totate jocurile la rand,si la totate la fel,si dau delogare,intru dn nou,refresh,inchid explorerul,nimic,facet i ceva!!!
:mad::confused:

Pana la remedierea acestei probleme ("Te afli deja intr-o camera la acest joc") va sugeram sa folositi browserul Firefox (problema se intampla pe Internet Explorer).

Pagina 1 din 1
1