avem 10 cuvinte . cu acestea trebuie sa facem o scriere romatica , gen declaratie ( dar nu neaparat declaratie )
exemplu: cele 10 cuvinte sunt....
masina
hidrobicicleta
sfanta
sarma ( aliment)
melodie
diabet
iubire
cal
glont
floare
cu aceste cuvinte ...unele amuzante, altele chiar pline de metafora...vom alcatui o scriere ( nu conteaza cat de scurta sau lunga, dar obligatoriu romantica). cele 10 cuvinte vor fi scrise cu litere mari, pt a se evidenntia in text.
si acum un exemplu de text in care am folosit cuvintele de mai sus :
...imi doresc sa calatoresc in MASINA timpului pierdut, sa strabat golfurile pline de speranta , insotita de HIDROBICICLETA uitarii, sa gust din cupa SFANTA a iubirii. te-as hrani neincetat cu SARMA, in loc de iluzii si bezele si ti-as canta o MELODIE plina de DIABET. dulceata ce ma inconjoara, ma prinde cu IUBIRE si ma face sa zbor pe un CAL inaripat....si nu-mi doresc sa fiu atinsa vreodata de un GLONT ce poate rani aceste sentimente pure ca o FLOARE de crin in bataia razelor lunii...
PS - jocul este haios, pt ca folosesti cuvinte precum "elastic" , in aceeasi fraza cu " lacrima "
dej ....va bagati?
de cand tu nu mai esti , mai draga...prin INIMA am ratacit ...si as putea de drag sa-ti scriu o CARTE acolo-n ea.. dar nu am pix ca m-as zgaria...hmmm, sufletul se face gol acum si mangaiat ca de-un TRACTOR....e grav, in buzunar am un TOPOR.. dar nu te teme nu sunt DRAC ....sunt mai fragil...aproape ca o FLOARE si stiu c-ai vrea ca sa ma tzi la tine intre p....ahare. NECTARUL meu sa te patrunda-n buzunare...si CRATERU' sa-ti umple...ca te-as hali cu tot cu FRUNZE...si-apoi sa vezi u SANGE...la gingii!
de cand tu nu mai esti , mai draga...prin INIMA am ratacit ...si as putea de drag sa-ti scriu o CARTE acolo-n ea.. dar nu am pix ca m-as zgaria...hmmm, sufletul se face gol acum si mangaiat ca de-un TRACTOR....e grav, in buzunar am un TOPOR.. dar nu te teme nu sunt DRAC ....sunt mai fragil...aproape ca o FLOARE si stiu c-ai vrea ca sa ma tzi la tine intre p....ahare. NECTARUL meu sa te patrunda-n buzunare...si CRATERU' sa-ti umple...ca te-as hali cu tot cu FRUNZE...si-apoi sa vezi u SANGE...la gingii!
:D bravo!.....
de cand ai plecat imi sint inima atat de grea incat trebuie sa mi o car cu MACARAUA, si de cate ori imi spui adio simpt cu o GREBLA imi sfasie sufletul, am pastrat pt mine CADOUL pe care vr. sa ti l dau,o FLOARE. Langa NISIPUL pe care stateam am pus o MARE CANA cu LINGURA TA in ea si am scris numele tau pe ele, asa ca amintire, ma uit mereu la TV si stau pe COVOR, asa cum facem duminika kand ne pliktiseam ..................... kum vi se pare :D