ooo la multi ani!! e ziua ta si tocmai ai primit un catelus husky cadou..e asa de scump si jucaus..il tii in brate si il mangai dar el sare de la tine direct pe mese,pe scaune ..face ravagii strica tot si mai sare si in tort...offf...si era o petrecere aja frumoasa:(
imi doresc...sa primesc un cadou frumos de valentine`s day :D
zana buna ti-a indeplinit dorinta....ai tot ce iti doresti dar cu timpul te saturi sa fii fericita tot timpul si de la atata zambit si ras de fericire faci nijte riduri groaznice care cu timpul iti deformeaza fata ,sotul te paraseste,copiii pleaca de acasa cainele fuge din curte si totul se duce...:((
Vei merge sa dai examenul, o musca se va aseza pe umarul tau si iti va sopti tot ceea ce trebuie sa scrii, insa de la excrementele lasate de aceasta musca pe umarul tau vei face o boala de piele care te va tine in spital pe perfuzii timp de 6 luni si muschii ti se vor atrofia.
Imi doresc sa nu se intample nimanui asta :))
anul asta ti-a adus numai bucurii si fericire,numai ca , in timp ce tu te bucurai la maxim in magazinele de haine,in spa-uri,jacuzzi,la bronzat,masaj:D:D:D...niki nu ai observat cum toata lumea de pe glob a disparut..au plecat toti pe marte unde isi fac o noua lume pt ca pamantul va disparea in curand..eee...lasa..asta e..vei muri relaxata fericita si cu hainute noi noute:D
imi doresc sa nu imi mai fie frica de intuneric