Ce ati spune daca am vorbi despre alimentele pe care le mancam zilnic? Ce preferati, sa alegeti o alimentatie sanatoasa sau pe cea cu multe E-uri, aditivi, coloranti, pentru ca este mult mai dulce la gust?
Eu nu prea ma pricep asa de bine la asta asa ca poate ma ajutati voi cu cateva idei pe care sa le dezbatem apoi.
Oare mai gasim in vreun magazin alimente 100% sanatoase?
Nu prea. Din pacate unele produse sunt promovate ca fiind bune, sanatoase, cand defapt ele au efecte secundare foarte grave. De exemplu iaurtul si produsele lactate ar fi unul dintre astfel de produse. De ce? Pentru ca vacuta care da lapte nu mai este una pe care o stiam noi, desii in esenta este la fel dar, laptele este cu mult peste cantitatea normala pe care ar trebui sa o dea aceasta pentru ca acum este o 'vacuta de comert'; nu mai vorbesc de deseurilie pe care le lasa o vaca: aproape cat 10 persoane si ca viata ei este injumatatita.
De cand am citit cartea: 'Noua revolutie a bunastarii', de Paul Zane Pilzer nu mai consum iaurt si produse lactate dar, din pacate, sunte destule alte produse care pot face la fel de mult rau.