daca iti e frica stai potolit :)
andr33a131 stiu cum e sa ai o problema de sanatate si sa te inchizi in tine ptr ca lumea se uita ciudat sau cu compasiune, cand simti ca totul se ranuie in jurul tau si nu mai vezi nici o rezolvare, cand doctorii te trateaza cu indiferenta iar cei apropiati nu te mai vor(nu te mai cauta) si simti ca ai ramas absolut singura....dar sa crezi in d zeu ca ti va rezolva problema, in timp ce tu ti plangi de mila NU mi se pare o idee buna ptr a d zeu tau (in care crezi cu atata tarie) nu va face absolut nimic si te va lasa sa te zbati singura ca un peste pe uscat....ceea ce vreau sa zic e ca e timpul sa ti iei inima in dinti si sa cauti rezolvare, informatie, persoane care se afla in situatia ta ca nimeni nu te va intelege mai bine decat o persoana cu aceeasi problema ca a ta(sunt multe forumuri cu probleme d sanatate) ;)
Nu ai nevoie sa crezi in d zeu ci ai nevoie sa crezi in tine !!! Nu cred in d zeu si nu am crezut nici o secunda; ptr mine e exact ca scufita rosie. Poate postarea mea o sa ti se para antigod, eu n o vad asa - ptr mine e doar realitatea...si nu am nevoie sa ma incred in ceva ca sa pot trece mai departe
Astept sa mi dai un mesaj cu ce problema ai poate te pot ajuta sau indruma cumva.Numai bine
nu...problema mea se poate rezolva cu usurinta nu am problema aia că cailalti se uita ciudat ..nu pt ca nu e cazul la mne ... am spus asta pentru ca asa am simtit in acel moment ...mie imi este frik de orice .sunt de felul meu mai fricoasa dar am spus ca am frik de dumnezeu ..si incredere sa ai in tine si in dumnezeu ca ceilalti din jurul tau iti pot face rau (ma refer la "prieteni"care sunt invidiosi etc)