jucatoare!! hey girl!!
minimal e genul ala...care se repetata la infinit...ce se asculta acum prin cluburi. baietii care sunt pe stilul asta se imbraca de la miss sixty. freze emo, dar nu chiar. la dans se folosesc miscarile subtile din maini...:D nu am vrut sa-i supar in nici un fel pe cei care asculta acest gen, sunt total obiectiva cand zic lucrurile astea. pup!!
MMLyn te inseli amarnic, eu din toti pe care ii stiu ca asculta minimal nu se potriveste nici unul cu descrierea data de tine.
http://www.youtube.com/watch?v=XkrIgCfkCp8&feature=related
jucatoare!! hey girl!!
minimal e genul ala...care se repetata la infinit...ce se asculta acum prin cluburi. baietii care sunt pe stilul asta se imbraca de la miss sixty. freze emo, dar nu chiar. la dans se folosesc miscarile subtile din maini...:D nu am vrut sa-i supar in nici un fel pe cei care asculta acest gen, sunt total obiectiva cand zic lucrurile astea. pup!!
hmmm...:)) eu nu am freza emo...si ma imbrac normal nu de la miss sixty:-?...da se asculta in cluburi dar nu neaparat...nu tot ce se asculta in club e minimal.....:)...iau descrierea ta ca pe o parere personala:)...