vezi jucatoare..tie ti-a recunoscut, pisi..mie nu..dar , deh..asa este ...secretele se spun la prietene...iar eu nu sunt...:(:(:(..promit sa nu-mi mai bag nasul...
care era intrebarea ca nu vad nici una...chinezul voia sa stie raspunsul lui pisi...
care era intrebarea?
dia,pisi e nastrusnica...:)glumea un pic! :)nu vreau sa te simti stinghera!te primim cu mare drag la jocuri si parol ca in scurt timp vom deveni prietene!
pun eu o intreb....chinezul nu se supara! :)
te uiti la filme horror?
Merci pt mesaj, jucatoare.Poate ca si eu sunt un pic mai sensibila, am facut o schimbare destul de mare in viata mea, traiesc de 4 luni in alta tara si ma tot intreb daca am facut bine sa iau decizia asta pt ca acum nu prea pot sa mai dau inapoi....aici, fara prieteni, fara cunostinte...mi-e tare greu..anyway..sper sa-mi revin...
daca m-as uita la filme din astea m-ar lua gandurile negre, asa ca..ma abtin...
ai apelat la chirurgia estetica vreodata?
vezi jucatoare..tie ti-a recunoscut, pisi..mie nu..dar , deh..asa este ...secretele se spun la prietene...iar eu nu sunt...:(:(:(..promit sa nu-mi mai bag nasul...
care era intrebarea ca nu vad nici una...chinezul voia sa stie raspunsul lui pisi...
care era intrebarea?
nu, diana ,pt me toti sunteti prietenii mei... asa sunt eu, putin mai nebuna..te rog nu te supara pe mine. nu trebuie sa recunosc nimic pt ca nu e nimic intre me si chinezu...pe bune!!! vreau sa fii prietena mea!!! hai nu te supara pe me...pe urma te bag la rime si acolo sunt QUINTA ROYALA!!!nu mai scapi de me... te besc!
Merci pt mesaj, jucatoare.Poate ca si eu sunt un pic mai sensibila, am facut o schimbare destul de mare in viata mea, traiesc de 4 luni in alta tara si ma tot intreb daca am facut bine sa iau decizia asta pt ca acum nu prea pot sa mai dau inapoi....aici, fara prieteni, fara cunostinte...mi-e tare greu..anyway..sper sa-mi revin...
daca m-as uita la filme din astea m-ar lua gandurile negre, asa ca..ma abtin...
ai apelat la chirurgia estetica vreodata?
si eu sunt plecata in italia si stiu mai bn ca oricine ce inseamna sa nu ai prieteni,dar important e sa tii capul sus si sa incerci tu sa iti faci prieteni.la inceput o sa fie greu dar tre sa fii puternica...
cam greu sa gred in destin.mi se pare banal,ce va fi , va fi.este imposibil sa ai ceva scris si asa sa fie,destinul til faci singur
dar tu ? :)
poi la inceput credeam..pana sa ajung unde am ajuns. credeam ca fiecare are o pagina intr-o carte si totul ti-e scris. dar cand am ajuns in italia am inteles ca viatza ti-o faci tu...asa ca am inceput sa iau multe hoatarai pe care in ro nu le-as fi luat.as fi asteptat sa se intample o minune..