eu de astazi voi renunta la jocurile astea... pt ca unele chestii s-au interpretat nasol si eu m-am simtit naspa. pt ca sunt o persoana care glumeste mult dar si tine la glume... s-a ajuns prea departe si oricum sunt cuvinte care dor chiar daca nu stim pe cine avem de cealalta parte. eu m-am distrat super cu voi mai ales la rime. va salut pe toti si mi-a parut bine!!!
pup dulce pe capcaunitza mea si pe jucatoare... si pe chinez!!! de fapt pe toti...
pisipisi..de ce te retragi...se mai fac greseli...si se mai jigneste dar cred ca se face fara intentie...eu nu cred ca am jignit pe cineva..daca am facut-o...imi cer scuze...Uite de exemplu la unul din jocuri..cel cu pdsm...CAPCAUNA, a zis:este tzatza......eu una n-as fi postat asa ceva.....Am vrut sa raspund eu....parca nimeni nu voia sa raspunda....Poate ca m-am simtit un pic nasol...asa ca tine...probabil....dar, deh...mergem mai departe...
pisipisi..de ce te retragi...se mai fac greseli...si se mai jigneste dar cred ca se face fara intentie...eu nu cred ca am jignit pe cineva..daca am facut-o...imi cer scuze...Uite de exemplu la unul din jocuri..cel cu pdsm...CAPCAUNA, a zis:este tzatza......eu una n-as fi postat asa ceva.....Am vrut sa raspund eu....parca nimeni nu voia sa raspunda....Poate ca m-am simtit un pic nasol...asa ca tine...probabil....dar, deh...mergem mai departe...
pt ca eu una tin super mult la capcauna si la jucatoare...si m-au durut unele cuvinte:(. eu asa sunt. nu mi-am luat jucariile si am plecat, inca sunt aici... pt cine, stie el!!!;)