cred ca va tb sa fiu cat mai diplo**** in acest raspuns :) .cu zambetul pe buze,draga domnule/doamna,va voi spune ca nu voi vedea substratul din intrebarea dumneavoastra :) si voi raspunde ca nu sunt blonda,ci un monstru portocaliu,cu parul verde,cu 5 ochi si caruia i-a mai ramas un dinte:D,dar care stie sa scrie si sa vorbeasca in mod corect limba romana.(si nu numai : ))
ps: raspunsul este alcatuit conform regulii :)...va dau si un hint:) :tb sa urmariti literele cu care incep raspunsurile mele.
acestea sunt:
jucatoare este un nick de genul feminin,deci sunt fata
of,pai cu romanasii,bineinteles! hai,Romania!
cred ca va tb sa fiu cat pot de diplo**** in acest raspuns :) .cu zambetul pe buze,draga domnule/doamna,va voi spune ca nu voi vedea substratul din intrebarea dumneavoastra :) si voi raspunde ca nu sunt blonda,ci un monstru portocaliu,cu parul verde,cu 5 ochi si caruia i-a mai ramas un dinte:D,dar care stie sa scrie si sa vorbeasca in mod corect limba romana.(si nu numai :) )
faci pariu cu mine ca in o mie de ani ca nu ar fi ghicit nimeni regula ta...:)) nha ca sa nu te supar iti pun si intrebare....doar ca ma gandesc la una la care sa inceapa raspunsul cu "i" : care litera aflata intre literele H si J in alfabetul romanesc iti place cel mai mult ;;) ?????........sunt chiar curios:))
iar ma atacati :).....litera care imi place cel mai mult intre H si J este Î ;)....se ghicea regula,pt ca se dau anumite hinturi pe parcursul jocului....
raspunsurile:
jucatoare este un nick de genul feminin,deci sunt fata
of,pai cu romanasii,bineinteles! hai,Romania!
cred ca va tb sa fiu cat pot de diplo**** in acest raspuns .cu zambetul pe buze,draga domnule/doamna,va voi spune ca nu voi vedea substratul din intrebarea dumneavoastra si voi raspunde ca nu sunt blonda,ci un monstru portocaliu,cu parul verde,cu 5 ochi si caruia i-a mai ramas un dinte,dar care stie sa scrie si sa vorbeasca in mod corect limba romana.(si nu numai )
iar ma atacati :).....litera care imi place cel mai mult intre H si J este Î ;)
http://bux.to/?r=maryus991 ... inregistrezate ... si da click pe siteurile care iti apare .. in timp de o saptamana vei avea cel putin 50 euro daca faci zilnic