Nu se poate asa ceva ,un angajat al vostru sa faca abuz si sa creeze panica pe site, dupa care pleaca si lasa lumea in suspans.Se numeste ANIHILATOR si va rog frumos sa intrati pe site si sa vedeti si dumneavoastra ce a facut in aceasta seara pe site , dupa care a fugit pur si simplu.Mai mult.. din nou anuleaza un nick, fara un motiv atata de intemeiat ,ca sa isi permiat asa ceva... este vorba despe lrishdance, a anulat acest nick fara un motiva atata de dur ca sa faca asa ceva. Va mai informez si va rog sa cercetati, acest ADMIN are legaturi cu aceleasi persoane si ia in seama rapoartele facute mereu de aceleasi persoane. Mi a anulat nick ul DolceAmar , in timp ce acest nick era la suspendati... fara sa aibe acest drept, doar pentru ca intr-o seara i -am reprosat dupa alt nick ca el face abuz.Mi a promis la cateva zile ca imi restituieste acest nick , insa normal ca nu a facut asa ceva.Va rog din inima sa raspundeti la aceasta petitie a mea si chiar aici pe site ca sa vada toata lumea ce rezultata ati dat. Va multumesc din inima si ma scuzati daca am fost poate un pic revoltat, dar asta se intampla dupa mai bn de 2 ani de chin cu acest Admin al vostru. Cred ca e bine ca jucatorii vechi pe acest site sa aibe unele facilitati, mentionez ca am aproappe 7 ani si eu sunt mereu vanat. Multumesc inca o data si astept raspuns.