Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

17-09-2014,22:51
Babiuc Data inregistrarii: 31/08/2014 Mesaje: 1 Online
ANULARE DEGEABA , FARA MOTIV, TOTAL GRATUIT

Am o intrebare catre stimabilul mare domn SOFOKLE...si la care sunt sigur ca nu va raspunde pt ca nu va putea justifica motivul gratuit si fara bun simt pentru care a fost anulat contul BEMBI...
Stimate domn Sofokle daca tot mi-ai anulat contul Plebeu...pentru injurii care totusi nu cred ca au fost atat de grave incat sa nu poti da un 15 zile acolo inainte de anulare..hai trecem peste...mi-ai anulat contul Plebeu...DAR IMI EXPLICI SI MIE PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU DE CE MI-AI ANULAT CONTUL "bembi" pe care nu jucasem decat un joc si cu care de 15 zile nu am intrat niciodata in vreo camera la whist...nu am injurat si nu am jignit dupa el...explica-mi tu filozofule DE CE MI-AI ANULAT ACEL CONT??la pachet se fac anularile acum sau ce??
CAND ERA SINGURA CLONA PENTRU CONTUL MEU...cand tu spui sa avem maxim 3 conturi active...eu aveam 2 prietene...ia zi...daca ai bun simt si corectitudine...motivul pentru care ai anulat contul ala...avand in vedere ca nici la panoul de suspendari nu l-ai pus..banuiesc de ce: FIINDCA NU AVEAI MOTIV CE SA TRECI!!

18-09-2014,17:07
Babiuc Data inregistrarii: 31/08/2014 Mesaje: 1 Online
SOFOCLEEEE

TOT ASTEPT UN RASPUNS...DA CHIAR IL ASTEPT...AI DECENTA SA RASPUNZI?

Pagina 1 din 1
1